Английската гимназия отваря врати за кандидат-гимназисти на 24 юни

Английската гимназия отваря врати за кандидат-гимназисти на 24 юни  - E-Burgas.com

Ден на „Отворените врати“ ще проведе бургаската АЕГ „Гео Милев“ на 24 юни. Срещата е ориентирана към всички, които проявяват интерес към обучението, изискванията и постиженията на гимназията и ще се проведе между 16 и 18 ч.

„Учебната 2020г.- 2021г. бе белязана с 50-годишния юбилей на нашето училище и на 24.06.2021г. ние искаме да засвидетелстваме пред  обществеността както своите постижения и успехи, реализация на нашите ученици, така и трудностите и препятствията, които съвместно преодоляваме. Искаме да Ви запознаем с работата на нашия колектив от професионалисти в различни области на познанието, изкуството и спорта.“ се казва в поканата.

От училището обещават на своите гости да бъдат потопени във вълнуващия свят на литературните шедьоври  от САЩ и Великобритания, да пътешестват заедно с осмите класове по пътя на познанието и да влязат в обувките на най-малките  ученици. „Гостите ни ще бъдат част от дебатите и ораторското майсторство, представени от призьорите на Националните конкурси и ще имат удоволствието да се запознаят с нивото на овладяване на екзотичните езици, изучавани в училището- японски и китайски под формата на викторина, презентация и рецитал.“ обещават още домакините.


 

Коментари

Още от последните новини