Ангел Божидаров: Напускам отбора, треньорът леши да полегне

Ангел Божидаров: Напускам отбора, треньорът леши да полегне  - E-Burgas.com

Общинският съветник става независим, след като се почувства излъган от Валери Симеонов

Общинският съветник Ангел Божидаров вече не е част от групата НФСБ и обяви, че ще започне "новия политически сезон" като свободен и независим. Божидаров се разделя с доскорошните си съратници в местния парламент в характерния за него стил, като за целта използва футболна метафора. Той се обръща към председателя на НФСБ Валери Сименов, като към треньор, а към самата партия, като отбор.

От изявлението му става ясно, че той е обиден на Симеонов, който е решил да се договори зад гърба му с Бойко Борисов, който метафорично е представен като отбора на "Бистришките тигри". Божидаров се заканва, че ще покаже на останалите "наколенкаджии как се играе футбол".

Публикуваме пълния текст на колоритното изказване без редакторска намеса:

Уважаеми съотборници и фенове днес информирах новият капитан-разбирай областен че напускам отбора.Скъпи съотборници"изключвам наколенкаджиите" с вас играхме доста мачове печелихме и губихме но винаги играхме мъжки и се раздавахме на терена.За съжаление треньора зад гърба ни се договори и полегна на Бистришките тигри.

Уважаеми фенове и симпатизанти благодаря ви за подкрепата знаете че винаги съм бил честен с вас.За съжаление някой друг ви излъга.Господин треньор още при създаването на отбора в инициативния комитет след възсторжените слова на колегите пред всички ти казах че тръгнеш ли по пътя на предишният ми треньор Коце Маца ще се оттегля.

С него се разделихме за същото-полягане на противника, по какви причини не знам...........За мое съжаление този момент дойде.Той разбира се щеше да дойде защото ти си тоталитарен тип а аз съм демократичен.За личните обиди като това че ме предаде заради една ..........другарка няма да говоря щото не е за пред хората-но не съм го забравил.Затова и поради много други причини в следващите мачове няма да дундуркам твоите наколенкаджии а ще им покажа как се играе футбол.

Ако от висотата на твоя поглед ти се струва нвероятно питай предишния треньор как два пъти го бия на мачове.Единия път с твоя отбор със 7 на 2 щото е левскар и ще го помни а втория път вече като капитан на отбора само с 4 на 2 за което беше виновен вроденият ти инатлък и болезнена мнителност.Да сме живи и здрави предстоят интересни мачове.Пиша го в началото на новият политически сезон който започвам Свободен и Независим.

Коментари

Още от последните новини