Акве Калиде с интересна програма за Цветница

Акве Калиде с интересна програма за Цветница - E-Burgas.com

На 21 април, Цветница, в ТК "Акве Калиде" празникът ще започне с подарък - представление на Държавен куклен театър - Бургас. Постановката "Яйцето" с начало 10:30 ч. ще зарадва малки и големи като им разкаже познат сюжет за любовта и прераждането по талантлив начин. Представлението е на открито в Амфитеатъра при добро време или на терасата на кафетерията при лошо време. Входът е свободен.

Веднага след театъра започват творческите предизвикателства за нашите гости.

Можете да изпробвате кошничарските си умения или да научите тънкости на занаята - плетене с върбови пръчки, ако участвате в изработването на великденската украса в ТК "Акве Калиде" - голяма кошница с пъстри яйца. В украсяването на яйцата също може да участвате. Ръчно изработената кошница ще украси градинката зад чешмата в туристическия комплекс. В работата могат да се включат всички наши гости в неделния ден на Цветница - и малки, и големи. При това безплатно. Работата ще започне в 11:00 ч.

По същото време, в детските работилници "Арт-И-Факти" от 11:00 до 13:00 ч., децата ще могат да си изработят и да вземат за спомен красиви сувенири. Освен това те ще могат и да посетят музея - Банята на Сюлейман Великолепни и да научат истории и легенди от 3D мапинг филм. Таксите са 3 лв. за едно изделие и 4 лв. за две, с включена прожекция. Изделията могат да бъдат цветя от вълна с техника мокър филц, цветя от жива вълна на клечка или декорирано яйце на клечка във вид на зайче или пиле.

За повече информация: +359 882 004 126, [email protected]

Коментари