Акция "Скорост и пешеходци" до неделя

Акция

В ход е акция "Скорост и пешеходци". До неделя контролните органи ще следят усилено за сигурността на пътя, както и дали се отнема предимството на пешеходците, съобщава cross.bg.

Продължават и редовните проверки за употреба на дрога и алкохол от водачите. По данни на "Пътната полиция", през февруари у нас са станали 310 тежки катастрофи, като при 102 от тях са участвали пешеходци.

Свързани статии
Пожарникар, шофиращ такси на роднина, превозвал нелегално трима афганистанци Искат постоянен арест за трафикант, прекарал 38 мигранти край Росенец Пострадалото момче в жестоката катастрофа в Айтос има нужда от кръвопреливане Повреда в спирачките на тира довела до тежката катастрофа в Айтос, при която загинаха две деца и баща им Катастрофа на "Тракия" затруднява движението към София Рашков забрани на полицаите на пътя да се крият зад храстите Акция на Пътна полиция в серията почивни дни Отново засилен трафик по пътищата по празниците около Съединението Полицай загина при катастрофа при "Капитан Андреево" Тежка катастрофа край Росенец, мъж загина, жена е с опасност за живота (Снимки)
Тагове
акция автомобили трафик пешеходци кат
Коментари

Още от последните новини