Агресия, стрелба с пистолет и стабилни промили зад волана в новогодишната нощ

Агресия, стрелба с пистолет и стабилни промили зад волана в новогодишната нощ  - E-Burgas.com
Архив regiona.bg

Мъж си изкара яда върху дисплея на игрален автомат в новогодишната нощ в Бургас, а в същото време друг стреля в пистолета си в ''Меден рудник''. Това е част от хронологията на 31 декември в Бургас, информира МВР.

35-годишният бургазлия посетил казино в бл. 113 в ж.к. Славейков в опит да започне 2019 финансово задоволен. Но явно късметът му изневерил и той счупил дисплея на автомата вследствие на афект. Щетите са за 1000 лв., уточняват от полицията. Той е задържан за 24 часа.

Малко преди това в ареста, за пореден път, попаднал и 47-годишен стар познайник на полицията. След като изпратил 2018, той излязъл до училище Петко Росен в ж.к. Меден рудник и започнал да стреля с пистолета си във въздуха. На мястото дошли униформени, които иззели газовия пистолет на криминално проявения мъж и го отвели в участъка за 24 часа.

Друг 56-годишен бургазлия пък се наквасил до шията още преди да настъпят първите часове на новата година и се качил в Опела си с почти 3.00 промила алкохол в кръвта. За щастие бил забелязан от полицаи в близост до УМБАЛ-Бургас, които го спрели. Той посрещнал Нова година в ареста.

Коментари

Още от последните новини