Агресивен шофьор размаха пистолет след свада на пътя

Агресивен шофьор размаха пистолет след свада на пътя - E-Burgas.com

Поредна агресия на пътя. Мъж размаха пистолет след забележка за неправилно шофиране, информира NOVA Тv.
 
Инцидентът станал в неделя следобед в Софиядо светофара на "Цариградско шосе" и "Горубляне". Димитър Бояджиев и семейството му се прибирали по магистрала „Тракия“ към София.
 
„В района на Ихтиман изпреварвахме колона в лявата лента, движехме се със 140 км/ч. При приключване на изпреварването тръгнах да се прибирам в дясната лента, когато видях в огледалото си, че автомобил изпреварва в дясната лента. Затова реших да остана в най-лявата лента, за да не попреча на неговото движение. В момента, в който колата се изравни с мен, започна да навлиза в моята лента, опитвайки се да ме избута към мантинелата. Аз намалих, пропуснах го и продължих след него с идеята да заснемем номера му и да подам жалба“, обясни Бояджиев.

По думите му автомобилът продължил да се движи агресивно на пътя.
 
„След като продължих да се движа след него, той притискаше и колите пред него. Когато виждаше, че не може да изпревари от ляво, изпреварваше от дясно и дори в аварийната лента“, допълни той. След като видял, че автомобилът прави серия от нарушения, Димитър Бояджиев решил да спре своята кола и да разговаря с другия шофьор. Последвало размахване на оръжие.

Потърпевшият разказа, че е звъннал на 112, които са го пренасочили към Осмо районно полицейско управление, където днес ще подаде жалба.
 
„Надявам се, че всички, които са били засегнати от този водач, да го направят, за да може да му се отнеме книжката или каквото следва по закон“, допълни Димитър Бояджиев.

Коментари

Още от последните новини