5 години е-Burgas.com! Споделете нашия празник

5 години е-Burgas.com! Споделете нашия празник - E-Burgas.com

На 1-ви април, не на шега сайтът е-Burgas.com отбелязва 5г. от създаването си, затова имаме удоволствието да ви поканим на нашия празничен концерт. Той ще се проведе на пл. Тройката от 18,30 ч.

За доброто настроение на публиката ще се погрижат куп родни артисти. Сред тях са любимците от Ice Cream, SkilleR, рапърите Играта и Dee, хаус вокалистката Nelita Live и поп изпълнителката Сантра. Всички тях ще подгреят талантите на вокалния педагог Кина Христова от „Сезони“ и момичетата на Олга Димитрова от Балет „Естрела“.

Черешката на празника ни ще бъде 15-етажна торта, изработена от професионалистите на сладкарски цех „Ани“, с която ще подсладим емоцията на всички вас в деня на концерта.

И това не е всичко! Нашите приятели от най-големия магазин за пироефекти в Бургас – „Барутница“, са подготвили впечатляваща 3-минутна заря. В нея са заложени около 6 кг заряд, които в рамките на 3 минути ще произведат над 360 звездни снаряда. И тъй като сайта отбелязва 5 години от създаването си от „Барутница“ са се погрижили за нещо наистина внушително! Най-големите пиробатерии ще направят истинско светлинно шоу от 5 брокатени корони в небето на около 300 метра височина. Вълнуващо, нали? Ще се радваме да станете част от нашия празник и споделите доброто си настроение с нас!

Ето и малко снимки около подготовката на събитието

 

Галерия
Коментари

Още от последните новини