3,4 години затвор и глоба 12 хил.лв. отнесе бургаски дилър

3,4 години затвор и глоба 12 хил.лв. отнесе бургаски дилър - E-Burgas.com

Окръжен съд – Бургас наложи наказание от 3 години и 4 месеца „Лишаване от свобода" при първоначален „строг" режим на изтърпяване на наказанието и „Глоба" в размер на 12 000 лв. на подсъдимия Светлин Е. Подсъдимият не се възползва от възможността за сключване на споразумение с държавното обвинение за приключване на делото.

Съдът призна Светлин Е. за виновен в това, че миналото лято, в жилище в гр. Бургас, ж.к. „Лазур", без надлежно разрешително, държал с цел разпространение високорискови наркотични вещества - амфетамин, коноп на обща стойност на наркотичните вещества - 12 652,61 лв. /дванадесет хиляди шестстотин петдесет и два лева и шестдесет и една стотинки/.

Присъдата на Окръжен съд – Бургас може да бъде обжалвана или протестирана в 15-дневен срок пред въззивна инстанция.

Свързани статии
Контрабандист опита да пренесе 20 кг наркотици през границата (Видео) Бургаските съд и прокуратура отвориха врати за ученици Съдът остави дилъра Пейчо зад решетките Заместникът на Гешев: С МВР спряхме над 200 хил. дози наркотици, предназначени за нашите деца Съдът се произнесе за катастрофата, в която загина кметицата Ванча Байлова Четирима нови съдии встъпиха в длъжност в Районен съд - Бургас 21-годишна бургазлийка се надруса и подкара кола, хванаха я край ''Меден рудник'' Започна акция "Бяло" срещу наркодилърите в цялата страна Предрусал молдовец с Ауди, вилня в бургаска автокъща Хванаха 22-годишен дилър в Айтос
Тагове
наркотици съд присъда затвор дилър
Коментари

Още от последните новини