3,4 години затвор и глоба 12 хил.лв. отнесе бургаски дилър

3,4 години затвор и глоба 12 хил.лв. отнесе бургаски дилър - E-Burgas.com

Окръжен съд – Бургас наложи наказание от 3 години и 4 месеца „Лишаване от свобода" при първоначален „строг" режим на изтърпяване на наказанието и „Глоба" в размер на 12 000 лв. на подсъдимия Светлин Е. Подсъдимият не се възползва от възможността за сключване на споразумение с държавното обвинение за приключване на делото.

Съдът призна Светлин Е. за виновен в това, че миналото лято, в жилище в гр. Бургас, ж.к. „Лазур", без надлежно разрешително, държал с цел разпространение високорискови наркотични вещества - амфетамин, коноп на обща стойност на наркотичните вещества - 12 652,61 лв. /дванадесет хиляди шестстотин петдесет и два лева и шестдесет и една стотинки/.

Присъдата на Окръжен съд – Бургас може да бъде обжалвана или протестирана в 15-дневен срок пред въззивна инстанция.

Свързани статии
Акция на полицията в домовете на бургаски дилъри Сигнал за бомба в бургаския съд, магистратите продължават работа 17 години затвор за британец убил баща си в ямболско село 2 години и 10 месеца пандиз за дилър в Слънчев бряг Депутати решават съдбата на спецсъда и спецпрокуратурата Тежки дни очакват Христо и Георги, които опитаха пренесат наркотици в Турция Осъдиха 9 години подсъдим за изнасилване на непълнолетна Хванаха бургаски криминоген с подвижна лаборатория за наркотици (Снимки) Млад бургаски сводник чу най-тежката мярка в съда Катастрофа и край Съдиево, семейство пострада при удар в автомобил на "Пътна помощ"
Тагове
наркотици съд присъда затвор дилър
Коментари

Още от последните новини