26 населени места продължават да са без ток

26 населени места продължават да са без ток - E-Burgas.com

26 населени места към момента са без електричество и се работи по възстановяването му, съобщи енергийният министър Теменужка Петкова по време на изслушването в Народното събрание.

Петкова уведоми депутатите , че при високата вълна всички каскади и язовири, стопанисвани от Националната електрическа компания, работят в пълна изправност. Министър Петкова даде пълна информация по работата на съоръженията, от което става ясно, че се е наложило контролирано изпускане на някои от язовирите.

Електроенергийната система е стабилна и българските граждани могат да бъдат спокойни, увери министърът.

Свързани статии
Военни продължават да помагат на хората в Карловско Уикендът идва с предупреждение за опасно време Част от Бургас осъмна без ток Част от Родопите още са без електричество Село в Смолянско е откъснато от света заради срутен път 4 общини продължават да бедстват Без ток заради снега в Бургаско са Сарафово и няколко села Кметът на Средец се страхува от всеки интензивен дъжд, ще укрепват общината с 1 млн. лева Ропотамо преля, затвориха пътя Приморско - Созопол В Бургаско ще могат да си следят разхода на ток по време на празниците
Тагове
без ток електричество бедствие
Коментари

Още от последните новини