18-годишната студентка по медицина Валентина Алексеева от Чувашия спечели титлата ‘Мис Русия 2024

18-годишната  студентка по медицина Валентина Алексеева от Чувашия спечели титлата ‘Мис Русия 2024 - E-Burgas.com

18-годишната студентка по медицина Валентина Алексеева от република Чувашия беше коронясана като “Мис Русия 2024” на престижния конкурс за красота, който се проведе в “Барвиха Luxury Village”. Алексеева, която освен с медицината се занимава с балет, спорт и научни изследвания в областта на екологията, спечели титлата сред над 85 000 кандидатки. Финалистките на конкурса бяха 50 момичета, а журито включваше известни личности като Оксана Фьодорова и композитора Владимир Матецкий.

 

Като част от наградата, Валентина Алексеева получи 1 милион рубли и правото да представя Русия на международни сцени като “Мис Свят” и “Мис Вселена”. Алексеева планира да използва част от паричната награда за обучение и за развиването на благотворителен проект, който тя създаде по време на подготовката си за конкурса. Този проект е насочен към подпомагане на болни деца.

 

Тази победа е значима не само за Чувашия, но и за личното развитие на Алексеевa, която се стреми към международно признание и социален принос в областта на здравеопазването.

Коментари

Още от последните новини