14-метрова елха и хиляди лампички грейнаха в Поморие (Видео)

14-метрова елха и хиляди лампички грейнаха в Поморие (Видео) - E-Burgas.com

И тази година 14-метровата коледна елха в Поморие грейна, за да донесе ведро настроение за предстоящите коледни и новогодишни празници. Традиционните тържества и заря, съпътстващи събитието, тази година бяха отменени, поради сложната епидемиологична обстановка в страната и на територията на общината, но хиляди цветни лампички озариха централната пешеходна зона и улиците на града.

„Макар и без традиционните и шумни тържества с музика, песни и танци, нека да посрещнем коледните и новогодишните празници с позитивни мисли – с вяра и оптимизъм! Нека коледният дух и настроение да присъстват във всеки дом, а доброто да озарява душите и сърцата ни!

Най-хубавият подарък за Коледа е да бъдем заедно с близките си. Бъдете здрави!“, пожела кметът Иван Алексиев.

 

Свързани статии
Поморие ще се поклони пред героите, дали живота си за Освобождението на Анхиало Кметът на Поморие поиска от държавата достъп до договора с летище Бургас Туристическият бранш подкрепя община Поморие в казуса с летище Бургас Изграждането на нов паркинг е сред приоритетите в Поморие за първите три месеца Поморийци засадиха 35 дръвчета в кв. "Свети Георги" Кметът на Поморие Иван Алексиев пожела коледните жестове да бъдат повече Поморие си има вицесветовни шампиони по спортни танци Община Поморие получи „зелен сертификат“ за своя екоинициатива Най-красивата елха светна в Бургас (Снимки) Коледната елха грейна и в Каблешково (Снимки)
Тагове
поморие елха
Коментари

Още от последните новини