14-метрова елха и хиляди лампички грейнаха в Поморие (Видео)

14-метрова елха и хиляди лампички грейнаха в Поморие (Видео) - E-Burgas.com

И тази година 14-метровата коледна елха в Поморие грейна, за да донесе ведро настроение за предстоящите коледни и новогодишни празници. Традиционните тържества и заря, съпътстващи събитието, тази година бяха отменени, поради сложната епидемиологична обстановка в страната и на територията на общината, но хиляди цветни лампички озариха централната пешеходна зона и улиците на града.

„Макар и без традиционните и шумни тържества с музика, песни и танци, нека да посрещнем коледните и новогодишните празници с позитивни мисли – с вяра и оптимизъм! Нека коледният дух и настроение да присъстват във всеки дом, а доброто да озарява душите и сърцата ни!

Най-хубавият подарък за Коледа е да бъдем заедно с близките си. Бъдете здрави!“, пожела кметът Иван Алексиев.

 

Свързани статии
Бургаският съд не помилва кадец на велосипеди, остави го в ареста Приеха Поморие в международна мрежа за регионални политики Четири общини в Бургаско ще получат до 600 хил. лв. за улично осветление Ето как Поморие отбеляза Богоявление (Видео) И Поморие отмени хвърлянето на кръста Ученици от Поморие спретнаха трогателен видеопоздрав Ето как Поморие помогна на 71 бедни семейства Градският траснпорт в Поморие с нови промени от утре Филм за Поморие спечели награда от Министерството на туризма Поморие дарява 50 хил.лв. на болници в региона за битката с ковид
Тагове
поморие елха
Коментари

Още от последните новини