12 дами с успешна кариера са избраните участнички в престижния конкурс Мисис Бургас

12 дами с успешна кариера са избраните участнички в престижния конкурс Мисис Бургас - E-Burgas.com

Красивото съревнование ще се проведе на 23 март в Гранд Хотел и СПА Приморец

На 1 март приключиха кастингите за престижния конкурс Мисис Бургас, който ще се проведе на 23 март в Гранд Хотел и СПА Приморец. Избраните красавици, които ще премерят сили за короната са дванадесет и са на възраст от 24 до 52 години. Всички те освен с отлична визия, са и с много добра професионална реализация.

Селектираните претендентки за короната "Най-красива омъжена дама на Бургас" имат изключително интригуващи професии. Една от дамите е популярен адвокат, специалист в семейното право и казусите с домашно насилие. Друга от красавиците е финансист на директорска позиция в първата частна многопрофилна болница в морския град. Трета участничка, е начело на един от най-големите хотели в Слънчев Бряг и е родом от Санкт Петербург. Четвърта забележителна жена се развива професионално в сферата на транспорта и логистиката и работи за популярна белгийска фирма със седалище в Бургас. Всяка следваща дама, изпъква със свои успехи и придава допълнителна стойност на този необикновен конкурс, в който за да победиш, красотата не е достатъчна. 

Всяка от 12-те дами, участнички в конкурса Мисис Бургас е изключителна Жена, успяваща да съчетае грижите а семейството си с професионално развитие и поддържане на отлична визия. Тази задача не е никак лека и успешното и изпълнение определено заслужава адмирации.

Престижният форум за красота, се провежда за трета поредна година, като за втори път изборът на организаторите за сцена на бляскавото събитие, е 5-звездният Гранд Хотел и СПА Приморец. Събитието привлича широка публика, която има възможността да се наслади на един красив спектакъл, в който безупречната визия върви ръка за ръка с високи успехи на работното място и щастлив семеен живот. Положителните емоции и доброто настроение на това класно събитие са гарантирани - както и задължителните лустро и разкошни тоалети. 

Коментари

Още от последните новини