1000 лева за билет на Лудогорец – Реал Мадрид

1000 лева за билет на Лудогорец – Реал Мадрид - E-Burgas.com
Лудогорец   От 50 до 100 лева ще струват масовите билети за мача Лудогорец -Реал, пише "Стандарт". Най-ниската цена ще е зад вратите, а най-висо­ката в сектор "А". Биле­тът за "В" ще е 80 лева. Цените не важат за ло­жите, където са доста по-солени и ще минават 1000 лева. 

Абсолютно всички баровски места, не само тези във ВИП-а, а и под него, ще включват безплатен кетъринг и други екстри. Цените са уточнени, тъй като дистрибуторската фир­ма бърза с организация­та по продажбата. Си­гурно е, че първо на па­зара ще се появят пакет­ните билети. Те ще важат и за трите срещи на Лудо­горец в групата - срещу Реал, Базел и Ливър­пул. 

Лудогорец се опитва да улесни максимално футболните запалянковци и биле­ти ще има в известни ве­риги бензиностанции, магазини за мобилна техника и т.н. В същото време и Левски ще намаже от участието на шампиона ни при богатите. Хората на Кирил Домусчиев са на практика договорили стадион "Георги Аспару­хов" за срещите от младежката лига. Юношите на съперниците също предизвикат интерес. Първоначално от "Лудогорец" искали двубоите да бъдат на "Армията", за да дойдат повече фенове, готвещи се да по­сетят съседния "Васил Левски". 
Коментари

Още от последните новини