10 от 10 за айтоската танцова школа "Тиара" в Сандански (Снимки)

10 от 10 за айтоската танцова школа

Танцова школа ,,Тиара” към Военен клуб гр.Айтос с ръководител Златина Колева участва в първото издание на SunDance Festival- Sandanski 2022. Групата участва в състезанието с 10 танца, с които се класира на 8 първи места, едно второ и едно трето място. Съставът получи Специалната награда ,,Млад талант” за изпълнението на Ивайло Драчев, Калоян Тенев и Борислав Демирев. И това не беше единствената специална награда за таланта на айтоските танцьори.

Много специална награда от проф.д.н А. Янева получиха  Мирослава Николова и Катерина Славова, с диплом, който им дава право за директен прием в Югозападен университет ,,Неофит Рилски”, специалност съвременна хореография.

Специална награда заслужи с изявата си целия състав на "Тиара" в Сандански. Журито явно е било особено впечатлено, пред вид решението да присъди 13 от най-престижните награди на айтоската школа, като се има предвид, че във фестивала участваха над 200 танца в различни стилове. "Организацията беше перфектна, благодарим на целия екип на @SunDance Festival-Sandanski. Благодаря на всеки един от състава, благодарим на журито за високите оценки", коментира Златина Колева - ръководител и хореограф на Танцова школа "Тиара".

Галерия
Свързани статии
Младежи помогнаха на възрастни хора в Пирне за Великден Пътните фирми отново излизат на протест, блокират и Айтоския проход И Айтос започва битката с комарите В Айтос гласуват бюджета на 19 април Две титли и шест медала за айтоските борци на международен турнир в Лозница Очакват се фалити на малки бензиностанции у нас Корнелия Нинова възложи проверки на всички бензиностанции и търговци на горива Община Айтос връчи почетен плакет на Мадлен Радуканова Ето го полицаят Матей от ромската махала в Айтос, който познава всички по име МРРБ получи проекта за двете кръгови в Айтос, започва да търси финансиране
Тагове
танци айтос
Коментари

Още от последните новини