10 от 10 за айтоската танцова школа "Тиара" в Сандански (Снимки)

10 от 10 за айтоската танцова школа

Танцова школа ,,Тиара” към Военен клуб гр.Айтос с ръководител Златина Колева участва в първото издание на SunDance Festival- Sandanski 2022. Групата участва в състезанието с 10 танца, с които се класира на 8 първи места, едно второ и едно трето място. Съставът получи Специалната награда ,,Млад талант” за изпълнението на Ивайло Драчев, Калоян Тенев и Борислав Демирев. И това не беше единствената специална награда за таланта на айтоските танцьори.

Много специална награда от проф.д.н А. Янева получиха  Мирослава Николова и Катерина Славова, с диплом, който им дава право за директен прием в Югозападен университет ,,Неофит Рилски”, специалност съвременна хореография.

Специална награда заслужи с изявата си целия състав на "Тиара" в Сандански. Журито явно е било особено впечатлено, пред вид решението да присъди 13 от най-престижните награди на айтоската школа, като се има предвид, че във фестивала участваха над 200 танца в различни стилове. "Организацията беше перфектна, благодарим на целия екип на @SunDance Festival-Sandanski. Благодаря на всеки един от състава, благодарим на журито за високите оценки", коментира Златина Колева - ръководител и хореограф на Танцова школа "Тиара".

Галерия
Свързани статии
Започна строителството на новата пречиствателна станция на язовир „Ясна поляна“, инвестицията е за 22 милиона лева Пожар в Айтос едва не остави 57-годишна жена на улицата Неадекватен мъж от Карлово подлуди Айтос с бомбички, заплашва полицаи Мобилен ваксинационен пункт срещу ковид за айтозлии до петък Пиян айтозлия се претрепа с триколка Айтос дочака: Осигуриха финансиране за дългоочакван ремонт на две улици Двудневен празник проведоха в Айтос (Снимки) Засадиха стотици дръвчета по новите тротоари в Айтос ЖП прелези в Айтоско отиват в историята, общината изгражда нови надлези Хванаха 22-годишен дилър в Айтос
Тагове
танци айтос
Коментари

Още от последните новини