10 от 10 за айтоската танцова школа "Тиара" в Сандански (Снимки)

10 от 10 за айтоската танцова школа

Танцова школа ,,Тиара” към Военен клуб гр.Айтос с ръководител Златина Колева участва в първото издание на SunDance Festival- Sandanski 2022. Групата участва в състезанието с 10 танца, с които се класира на 8 първи места, едно второ и едно трето място. Съставът получи Специалната награда ,,Млад талант” за изпълнението на Ивайло Драчев, Калоян Тенев и Борислав Демирев. И това не беше единствената специална награда за таланта на айтоските танцьори.

Много специална награда от проф.д.н А. Янева получиха  Мирослава Николова и Катерина Славова, с диплом, който им дава право за директен прием в Югозападен университет ,,Неофит Рилски”, специалност съвременна хореография.

Специална награда заслужи с изявата си целия състав на "Тиара" в Сандански. Журито явно е било особено впечатлено, пред вид решението да присъди 13 от най-престижните награди на айтоската школа, като се има предвид, че във фестивала участваха над 200 танца в различни стилове. "Организацията беше перфектна, благодарим на целия екип на @SunDance Festival-Sandanski. Благодаря на всеки един от състава, благодарим на журито за високите оценки", коментира Златина Колева - ръководител и хореограф на Танцова школа "Тиара".

Галерия
Свързани статии
Засадиха стотици дръвчета по новите тротоари в Айтос ЖП прелези в Айтоско отиват в историята, общината изгражда нови надлези Хванаха 22-годишен дилър в Айтос Канят айтоските ученици към инициативи на МКЦ-Бургас Повече от година в Айтос чакат държавно финансиране за ремонт на улица Заловиха опасни пияници зад волана в Айтос Медицинският център в Айтос грейна с нов вид (Снимки) Дамян сложил чадър над бебето, за да го предпази от слънцето 20 нови станции за електромобили заработиха в Бургас, ето къде В Айтос отново организират младежки велопоход
Тагове
танци айтос
Коментари

Още от последните новини