Започва подмяна на ключови водопроводи в Несебър

Започва подмяна на ключови водопроводи в Несебър - E-Burgas.com
Архив cross.bg

От днес ВиК- Бургас започва поетапна подмяна на водопровода и канализацията по несебърската улица „Рила“ с кръстовище при ул.“Дюни“ и кръстовището на „Дюни“ със „Струма“ – пред магазин „Жанет“. След това започва подмяна на ВиК мрежата по ул.“Дюни“ до пресечката й с „Л. Каравелов“.

Жителите ще бъдат своевременно уведомявани за следващите етапи от строителните действия.

Цялостната организация на движение ще бъде сигнализирана съгласно изискванията на закона. За гражданите ще бъдат осигурени обходни маршрути, а ремонтиращите се участъци ще бъдат обозначени.

Предвиденият ремонт е свързан със значителна строително-монтажна дейност, което може да предизвика неудобства. Предварително се извиняваме за затрудненията и разчитаме на добро сътрудничество и разбиране от гражданите.

Свързани статии
Ученици от Несебър спечелиха 60 медала на математическо състезание 267 бебета са проплакали в Несебър през 2020 Несебър със собствен проект за опазването на Черно море Напрежение между община и граждани заради улица в Несебър Несебър изпраща година с реализирани и започнати проекти за милиони Третокласникът Венци от Несебър спечели Национален коледен математически турнир Мъж отива в ареста заради кражба от кафе автомати в Несебър Дядо Коледа дойде в Несебър (Снимки) Специален автомобил ще вози изписани пациенти от Несебър от ковид отделенията до дома им Подменят уличната настилка в Стария Несебър
Тагове
несебър водопровод
Коментари

Още от последните новини