Започва мащабна национална акция срещу шофиране под въздействието на наркотици

Започва мащабна национална акция срещу шофиране под въздействието на наркотици - E-Burgas.com
Архив flashnews.bg

В сградата на Министерския съвет се провежда пресконференция след състояла се среща на министър-председателя Кирил Петков с министъра на вътрешните работи Бойко Рашков, главния секретар на МВР Петко Тодоров и директора на столичната "Пътна полиция" Тенчо Тенев по повод на тежката катастрофа, случила се преди ден в София.

Днес решихме да обявим война на всички рецидивисти, съобщи премиерът в оставка Кирил Петков.

От тази вечер започва мащабна национална акция срещу шофирането под въздействие на наркотични вещества. Трагедията от вчера, подобно на трагедията с Милен Цветков, се дължи на шофирането под въздействие на наркотични вещества и алкохол. Никой не трябва да е над закона, категоричен е премиерът.

Свързани статии
Започват засилени проверки на камиони и автобуси по пътищата у нас Тежка катастрофа на пътя Варна - Бургас, няколко души са в болница Войната по пътищата взе жертва в Бургаско Ченгета нахлуха в Кумлука, задържани са няколко лица Надрусана айтозлийка предизвика катастрофа на бургаско кръстовище, откараха я в болница Пиян айтозлия се претрепа с триколка Акция в столицата срещу компания за криптовалута Катастрофа с камион блокира едната тангента към София Младеж от руенско помля пенсионер с автомобила си е село Просеник "Българската Коледа" събра над 2,7 млн. лева до момента
Тагове
акция кат
Коментари

Още от последните новини