Задържаха 39-годишен криминоген да се навърта с дрога край бургаско училище

Задържаха 39-годишен криминоген да се навърта с дрога край бургаско училище - E-Burgas.com

В резултат на проведена едноседмична специализирана полицейска операция от служители на ОДМВР – Бургас и Районните управления в областта за притежание и разпространение на наркотици в районите около учебните заведения, e задържан 39 годишен криминално проявен бургазлия. Задържането е осъществено от служители на Четвърто Районно управление – Бургас в района на училище „Найден Геров”. Намерено и иззето е жълтеникаво кристалообразно вещество метамфетамин. По случая е образувана бързо производство и е повдигнато обвинение от Районна прокуратура – Бургас.

При паралелно течащите проверки за шофиране на пътно превозно средство след употреба на наркотични вещества са установени общо пет случая. Водачите са на възраст от 23 до 48 години. Двама от тях / на 23 и 48 години/ са шофирали след употреба на амфетамин, двама – на 33 и 35 години/ - след употреба на амфетамин и метамфетамин и един водач – 41 годишен бургазлия, шофирал л.а. „Рено Клио”, с бургаска регистрация, след употреба на метадон.

В други два случая водачите на автомобили отказали да бъдат тествани за употреба на наркотици, като са санкционирани с глоба в размер на 2 000 лв. и отнемане на свидетелството за правоуправление за срок от 2 години.

За седмицата служителите от сектор „Пътна полиция” при ОДМВР – Бургас са провели специализирана полицейска операция по безопасност на движението, включваща няколко направления : спазване на изискванията за скоростен режим, съблюдаване на пътната маркировка от велосипедисти и пешеходци и отнемане предимството на пешеходци, пресичащи по пешеходни пътеки.

Свързани статии
Контрабандист опита да пренесе 20 кг наркотици през границата (Видео) Заместникът на Гешев: С МВР спряхме над 200 хил. дози наркотици, предназначени за нашите деца 21-годишна бургазлийка се надруса и подкара кола, хванаха я край ''Меден рудник'' Започна акция "Бяло" срещу наркодилърите в цялата страна Предрусал молдовец с Ауди, вилня в бургаска автокъща Полицаи в Бургаско с положителни проби за наркотици и алкохол, били от лекарства Готвач на пико от "Меден рудник" бе прекъснат от полицията по време на готвене Спипаха поредния надрусан шофьор в Бургас, ето какво откриха в дома му (Снимки) Задържаха трима турци за пренос на наркотици през границата 42-годишен криминоген от "Меден рудник'' загази здраво
Тагове
крими наркотици дилъри
Коментари

Още от последните новини