„Вромос Рейсинг” е големият победители в „Гимкхана Горна Оряховица 2020”

„Вромос Рейсинг” е големият  победители в „Гимкхана Горна Оряховица 2020” - E-Burgas.com
Снимка: regnews.net

"Вромос Рейсинг” (Бургас) стана отборен победител във втория кръг от Републиканското първенство по гимкхана, стартовете от който се проведоха на паркинга пред Летния театър в Горна Оряховица. На второ място се нареди отборът на „Етър Рейсинг” (Велико Търново), а трети останаха „Флат Ауто” (Варна). „Вромос” спечелиха и първия кръг от шампионата, провел се ден по-рано във Велико Търново. Отборът на „Етър Рейсинг” се качи с едно стъпало нагоре на почетната стълбичка.

Пилотът на „Вромос” Людмил Влахов, който участва със „Ситроен Саксо” спечели и генералното класиране при мъжете, следван от съотборника си Николай Георгиев, също със „Ситроен” и от президента на „Етър Рейсинг” Калин Стефанов с „Фолксваген Поло”.

Абсолютно същата би почетната стълбичка при мъжете в клас „Модифициран”. В клас „Сток” победител е Антонио Стефанов, пред Красимир Йорданов и Иван Ангелов и тримата от „Етър Рейсинг”, предаде regnews.net/.

В генералното класиране при жените първа е ветеранката Констанца (Кети) Томова („Хоби кар”), която има 47 състезателни години зад гърба си. Втора е Илина Монева от „Вромос”, а трета е Мария Русева от „Етър Рейсинг”.

Мария Русева е победител в клас „Сток” при жените, следвана от Лия Стоянова от „Хоби кар” и Боряна Василева от „Вромос”.

В дамския клас „Модифициран” първа е Констанца Томова, пред Илина Монева и Петя Генчева от „Етър Рейсинг”.

В най-атрактивната надпревара в клас BMW победител е европейският шампион по дрифт Павлин Пенев от „Етър Рейсинг”, следван от съотборника си Иван Иванов и от балнаския шампион Недко Буюклиев от ТМК.

След края на надпреварата тримата направиха дрифт шоу за стотиците фенове, събрали се край трасето. Тази година горнооряховският кръг от първенството по майсторско управление на автомобил постави рекорд и откъм публика, а и откъм участници. В различните класове се представиха 36 майстори на волана, сред които и 7 жени. Купите и задължителното шампанско връчиха кметът инж. Добромир Добрев и заместникът му Стефчо Алипиев.

Свързани статии
УМБАЛ-Бургас за починалия пациент: Лекарите ни работят денонощно под стрес, не ги превръщайте в изкупителни жертви Млад мъж от Обзор почина след часове лутане по болници в Бургас „Бургас бус“ тъпче пътници в малки маршрутки на междуградските линии От ползите и ефекта на барокамерата на „Дайв Технолъджис"се възползва Мисис Бургас 2020 (видео) Предлагат едногодишна карта за градския транспорт в Бургас, едно пътуване ще струва левче "Бург на годината 2020" ще протече под мотото "Респект и благодарност" Бум на ново строителство в областта Бургас разработва план за интегрирано развитие до 2027, очаква мнения и предложения В събота бургазлии отдават почит на Петя Дубарова, Коджакафалията и Петко Росен Тролейбус потроши два стълба на Околовръстното, двама пътници пострадаха
Тагове
Вромос Рейсинг Бургас Горна Оряховица
Коментари

Още от последните новини