Ври и кипи преди изборите: Задържани са бивш и настоящ служители на ОДМВР-Бургас

Ври и кипи преди изборите: Задържани са бивш и настоящ служители на ОДМВР-Бургас - E-Burgas.com

Бивш и настоящ служител на ОДМВР-Бургас са задържани при поредната специализирана полицейска операция съгласно заповед на Главния секретар на МВР и прякото ръководство на прокуратурата.

В операцията са участвали служители от Дирекация „Вътрешна сигурност“ и Окръжен следствен отдел.

От пресцентъра на МВР са извършени множество процесуално-следствени действия, иззети са и веществени доказателства, съотносими към предмета на разследването.

Изготвено е предложение до Министъра на МВР за образуване на дисциплинарно производство и отстраняване на задържания служител на вътрешното ведомство. По случая е образувано следствено дело.

Свързани статии
МВР: Дрогата побеждава алкохола зад волана Нова акция срещу пияни и дрогирани шофьори Над 9100 проверки са извършени от началото на акцията по пътищата В първите часове на акцията: Дрогирани и пияници зад волана са заловени навсякъде Започва мащабна национална акция срещу шофиране под въздействието на наркотици Полицията отбелязва професионалния си празник с атрактивни демонстрации Над 700 нарушители по пътищата у нас само за денонощие Акция на полицията в домовете на бургаски дилъри Бургаската полиция получи специален дрон от британски колеги (Снимки) Служители на МВР осъдили системата с 15 млн.лв. за 5 години
Тагове
акция специализирана полицейска операция полиция мвр
Коментари

Още от последните новини