Ври и кипи преди изборите: Задържани са бивш и настоящ служители на ОДМВР-Бургас

Ври и кипи преди изборите: Задържани са бивш и настоящ служители на ОДМВР-Бургас - E-Burgas.com

Бивш и настоящ служител на ОДМВР-Бургас са задържани при поредната специализирана полицейска операция съгласно заповед на Главния секретар на МВР и прякото ръководство на прокуратурата.

В операцията са участвали служители от Дирекация „Вътрешна сигурност“ и Окръжен следствен отдел.

От пресцентъра на МВР са извършени множество процесуално-следствени действия, иззети са и веществени доказателства, съотносими към предмета на разследването.

Изготвено е предложение до Министъра на МВР за образуване на дисциплинарно производство и отстраняване на задържания служител на вътрешното ведомство. По случая е образувано следствено дело.

Свързани статии
Ръст на пияниците на пътя отчита Пътна полиция И Икономическа полиция влезе в "Росенец" Рашков: Предстои реформа в МВР МВР отчита спад на престъпленията през 2021 Продължават акциите срещу търговията с гласове в страната Рали шампиони ще консултират шофьори по време на акция "Зима" Бургас сред териториите с най-много сигнали за купуване на гласове Започва вторият етап от акция "Зима" Заловиха група мигранти след гонка с полицията в Бургас Засилват контрола на товарните автомобили в региона
Тагове
акция специализирана полицейска операция полиция мвр
Коментари

Още от последните новини