Ври и кипи преди изборите: Задържани са бивш и настоящ служители на ОДМВР-Бургас

Ври и кипи преди изборите: Задържани са бивш и настоящ служители на ОДМВР-Бургас - E-Burgas.com

Бивш и настоящ служител на ОДМВР-Бургас са задържани при поредната специализирана полицейска операция съгласно заповед на Главния секретар на МВР и прякото ръководство на прокуратурата.

В операцията са участвали служители от Дирекация „Вътрешна сигурност“ и Окръжен следствен отдел.

От пресцентъра на МВР са извършени множество процесуално-следствени действия, иззети са и веществени доказателства, съотносими към предмета на разследването.

Изготвено е предложение до Министъра на МВР за образуване на дисциплинарно производство и отстраняване на задържания служител на вътрешното ведомство. По случая е образувано следствено дело.

Свързани статии
МВР вече пази оградата на границата с Турция (Видео) Бойко Рашков търси кандидати за 17 вакантни позиции в бургаската полиция Нова акция на Пътна полиция в цялата страна Рашков забрани на полицаите на пътя да се крият зад храстите По-малко спасители и медицински екипи по морето през септември Акция на Пътна полиция в серията почивни дни Акция срещу ментетата в Слънчев бряг, иззеха хиляди чанти и дрехи Задържаха трима мъже в Черноморец за разпространение на наркотици КАТ с нова акция в страната Поредна акция на Пътна полиция в страната
Тагове
акция специализирана полицейска операция полиция мвр
Коментари

Още от последните новини