ВиК влиза с техника на ул. "Страхил" след това я преасфалтират

ВиК влиза с техника на ул.

От днес е бъде спряно движението по ул. "Страхил". Както на много други места в града, ВиК и Община Бургас координираха графиците си така, че първо да се сменят тръбите отдолу, а после да бъде обновена настилката.

Днес се работи в участъка на "Страхил" между "Хан Аспарух" и "Св. св. Кирил и Методий".

Община Бургас пое ангажимент за обновяване на уличната мрежа около новата библиотека, така че скоро очаквайте информация с какъв график ще се работи и по най-голямата улица в района - "Св. св. Кирил и Методий".

Свързани статии
Приключи ремонтът на възлова улица в центъра на Бургас, до края на годината ще са готови още две (Снимки) Ето докъде стигна ремонтът на бул. "Демокрация" Ревизоро: Камчия е най-проблемният язовир, има вода за 8-10 месеца! Преасфалтираха част от "Демокрация" Бургазлии следят онлайн нивото на язовир Камчия Нови промени в градския транспорт от понеделник Почти две седмици без движение по централна улица заради ремонти Над 2 млрд. лева са дадени за пътища последните 3 години Исторически момент за бургаската пожарна: Ето в какво ще се превърне до пролетта (Снимки) Ето как върви ремонтът на НХК (Снимки)
Тагове
ремонт вик водопровод
Коментари

Още от последните новини