ВиК налазва Лозово, променят движението заради нови проекти

ВиК налазва Лозово, променят движението заради нови проекти - E-Burgas.com

Във връзка с реконструкция и изграждане на водопроводна и канализационна мрежа в „Лозово“, от 9:30 часа на 8 август в квартала се въвежда променена временна организация на движението. Налага се затваряне на кръстовището, образувано от ул. „Ястребино“ и ул. „Теменуга“. От 9 август изкопните работи ще продължат по ул. Ястребино“ – в участъка от ул. „Теменуга“ до ул. „Бисер“.

Автобусите по линия 7А в кв. „Лозово“ ще пътуват по следния начин: ул. Иглика – сп. Роза – сп. Тракия – сп. Кметство, в центъра ще обръщат и ще се връщат по същия маршрут, като ще спират на съществуващите спирки.

Свързани статии
Поискаха закриване на ВиК асоциацията на работна среща в Бургас Община Созопол: Инвестиционната програма на ВиК е условна и няма пари за нея Тихомир Янакиев: Две години ме заблуждават за огромни ВиК проекти за 400 млн. лв. И Поморие ще се бори срещу шоковото поскъпване на водата Димитър Николов: Поскъпването на водата с 60% е шок за бургазлии Затварят за месец част от улица в Долно Езерово заради ново ВиК Кметът на Поморие: Възмутени сме от безобразията на ВиК-Бургас ВиК планира повишение цената на водата Областна управа-Бургас: ВиК активите да преминат към Регионалното министерство Авария остави без вода няколко блока в "Лазур"
Тагове
лозово ВиК
Коментари

Още от последните новини