Вижте победителите в конкурса за географски макети

Вижте победителите в конкурса за географски макети - E-Burgas.com

Приключи конкурса за ръчно изработени географски макети, организиран от „Бургас харесва младите“. Всички получени макети впечатляват с качествена изработка и внимание към детайла. Избраните дестинации и обекти са разнообразни и представени прецизно.

Затова бе изключително трудно и истинско предизвикателство да се селектират финалистите в конкурса. Младежите от „Бургас харесва младите“ благодарят на всички любители на географията, които се включиха в конкурса за изработване на географски макети и се надяват в следващото издание на конкурса да се присъединят и други организации с фокус върху географията.

 

Ето и кои са златните финалисти по категории:

В категорията за географски макет „Аз обичам Бургас и Виа Понтика“ – Макет, изработен от Даниел Панайотов, Павел Которов и Николай Чалъков, НЕГ „Гьоте“.

В категорията за географски макет „Моя страна – моя България“ – Макет, изработен от Нели Стамболиева, ОУ „Найден Геров“.

В категорията за географски макет „Пътешествия по света“ – Макет, изработен от Русана Тончева, Михаела Костадинова, Елица Георгиева, Иванина Кошничарова и Цветелина Илиева, ППМГ „Акад. Никола Обрешков“.

 

Сребърните финалисти по категории са както следва:

В категорията „Аз обичам Бургас и Виа Понтика“ – Макет, изработен от Таня Динева, НЕГ „Гьоте“.

В категорията „Моя страна – моя България“ – Макет, изработен от Диан Стаматов, ОУ „Найден Геров“.

В категорията „Пътешествия по света“ – Макет, изработен от Габриела Кючукова, Камелия Събева, Йоан Златанов, Александра Попова, Мария Тодорова и Магдалена Косева, ППМГ „Акад. Никола Обрешков“.

Галерия
Коментари

Още от последните новини