Венелин Ташев купи луксозния "Парадайз бийч" от Дарина Павлова, пази в тайна сделката

Венелин Ташев купи луксозния

Общинският съветник от Несебър Венелин Ташев е новият собственик на комплекс "Парадайз бийч", един от морските имоти на "Мултигруп" край морето.

Сделката е сключена в края на април, но Ташев ревниво пазел информацията да не излезе наяве, пише 24 часа.

"Парадайз бийч" е с изключително атрактивно разположение, но според новия собственик в последните години не е бил добре поддържан и за да върне предишния си блясък трябва да инвестира в сериозен ремонт.

Според запознати още с встъпването си в комплекса Ташев е започнал промени в персонала.

Ташев е съветник трети мандат от местната коалиция „ЗОРА“ (Народен съюз, Реформаторски блок и ВМРО). Той влезе в политиката като представите на ССД в Несебър. На последните избори сам си избра 21-вото място в листата, но влезе в местния парламент с преференциален вот.

Той е собственик на комплекса "Котва" в южната част на Слънчев бряг, създаден след приватизация на едноименния хотел и близкия "Ведрина", които бяха изцяло реконструирани. Построи и "Мариета Палас" в новата част на Несебър. Държи и ресторант на входа на новия град.

"Парадайз бийч" бе открит с бляскаво парти, на което небрежно облечен се появи и Илия Павлов.

През последните години той работи като ваканционен клуб, който предлага All Inclusive почивка.

Разположен в залив северно от Свети Влас по пътя към Елените, близо до м. Козлука.

Прекрасният собствен плаж с фин златист пясък, кристално чистото море в съчетание със свеж горски въздух, превръщат “Парадайз бийч” в едно изключително място за здравословна и релаксираща семейна почивка, пише в сайта на комплекса.

Ефектен външен асансьор, при изграждането на който бе направено специално укрепване на ската, дава възможност на гостите от последния етаж за секунди да се озоват на плажа.

Хотелиерът Венелин Ташев всъщност живее втори живот. През 1997 г. той бе прострелян и прекара доста време в реанимация, но лекарите го спасиха. Покушението остана неразкрито.

Коментари

Още от последните новини