Великденски благотворителен концерт и базар в село Маринка

Великденски благотворителен концерт и базар в село Маринка  - E-Burgas.com

Децата на ДГ „Пролетна дъга“ с. Маринка, зарадваха жителите на селото с Великденски благотворителен концерт и базар. Заедно с ОУ „Христо Ботев” с ръководител А. Минчева, танцов клуб „Синева” с ръководител Д. Тигърова, читалище „Съзнание 1927 г.” с ръководител Ц. Пехливанова и пенсионерски клуб „Детелина” с ръководител Д. Стефанова, сътвориха едно вълшебно изживяване за жителите и гостите на селото.

На сцената участниците се изявиха с много песни, танци и забавни сценки. От базара, присъстващите имаха възможност да се подкрепят с традиционни великденски вкусотии и да си закупят ръчно изработени сувенири от децата, родителите и екипа на детската градина.

Тази година събраните средствата бяха предоставени за лечението на 6 годишната Велина Василева от гр.Бургас, която е диагностицирана с тежкото заболяване мозъчен тумор.

Гергана Вълкова – директор на ДГ „Пролетна дъга”, благодари на всички със светли, добри и чисти души, които подкрепиха благородната инициатива и покани всички заедно да се хванат на кръшно българско хоро.

Галерия
Коментари