Във Варна засилиха проверките на карантираните

Във Варна засилиха проверките на карантираните - E-Burgas.com
Снимка БТА

685 проверки по адреси на лица, поставени под задължителна домашна карантина, са извършени от служители на Областната дирекция на МВР във Варна.След установени нарушения са образувани три досъдебни производства и една предварителна проверка, съобщи БНР.

57-годишен мъж от сeло Страшимирово е с наложена мярка за неотклонение „домашен арест” след заседание на Варненския районен съд.Това е вторият случай само за два дни, при който на гражданин, нарушил задължителната карантина, е наложена мярка за неотклонение.

За  деня са извършени също 209 проверки в паркове, градини и детски площадки във Варна и областта. Съставен е един акт за  нарушение.

Свързани статии
Ивайло Мирчев: Време е да им кажем "довиждане" на ГЕРБ в големите градове Арестуваха иракчанин с голямо количество боеприпаси на летище Варна (Снимки) Христо Иванов: Приемането на еврото гарантира забогатяване на страната Варна първа по заболеваемост от ковид в страната Ивайло Мирчев също хвърли оставка Христо Иванов: Резултатът ни не е провал, но е разочароващ Лозан Панов заподозря предателство от страна на "Демократична България" Лозан Панов: ДПС играе на изборите с двама, трима играчи "Демократична България" твърдо застава зад Лозан Панов за президент "Демократична България": Дайте ни мандата, за да гарантираме дълбока промяна в страната
Тагове
България Варна
Коментари

Още от последните новини