Върховната прокуратура ще разследва смъртта на Милен Цветков

Върховната прокуратура ще разследва смъртта на Милен Цветков  - E-Burgas.com

По разпореждане на главния прокурор Иван Гешев, разследването в Софийската градска прокуратура на катастрофата, при която загина Милен Цветков, ще бъде взето на специален отчет от Апелтивната и Върховната прокуратури.

Всеки момент се очаква дежурен прокурор да разпореди удължаване със 72 часа на ареста на шофьора, предизвикал инцидента. Вероятно утре или в сряда ще бъде поискан от Софийски градски съд и постоянен арест на Кристиан Николов.

Прокуратурата ще разпореди проверки на произхода на средствата, с които джипът е закупен, като обект на инспекция ще бъдат и родителите на водача.

Именно по две разследвания, стартирани под ръководството на Иван Гешев, от година и половина в ареста е бизнесменът Миню Стайков, който се оказва съдружник на майката на шофьора.

Свързани статии
Обжалват присъдата по делото за смъртта на Милен Цветков Близки на Милен Цветков се събраха да почетат паметта на журналиста 22-годишният Кристиян отива на съд за смъртта на Милен Цветков Гледат мярката на убиеца на Милен Цветков Убиецът на Милен Цветков иска на свобода Кристиян Николов няма да обжалва ареста си Дарители събраха 150 хил. лв. за децата на Милен Цветков Правен свят: Обвинението в умишлено убийство на Милен Цветков е правилно Обвиниха Кристиан Николов в умишлено причиняване на смъртта на Милен Цветков Пускат приятелите на Кристиян от джипа-убиец срещу 10 хил.лв. гаранция
Тагове
Милен Цветков
Коментари

Още от последните новини