В Бургас осигуряват безплатни лекарства за бедните, приемат заявления по e-mail

В Бургас осигуряват безплатни лекарства за бедните, приемат заявления по e-mail - E-Burgas.com
Комисия ще преценява кои ще получават помощта

Полицаите на първа линия получават маски по-висок клас

Община Бургас продължава всеобхватната услуга да подпомага най-бедните бургазлии по време на пандемията. Гражданите, които се нуждаят от лекарства, но нямат финансова възможност да ги закупят, могат да подават заявления по електронна поща до общинската дирекция "Здравеопазване и социални дейности" - [email protected]. Това стана ясно от Оперативния щаб днес.

Комисия ще ги разгледа и излезе с решение кой да получи такава помощ.

Екипите на Община Бургас, подпомогнати от доброволци, продължават ежедневно да обслужват хора по домовете. Всички набелязани мерки за дезинфекция се изпълняват регулярно.

Междувременно обстановката при КПП-тата е спокойна, съобщи главен комисар Радослав Сотиров. Общинският кризисен щаб ще достави нови количества защитни маски от по-висок клас на ОД на МВР.

Продължават проверките за спазване заповедта на министъра на здравеопазването, като ще се обърне специално внимание на хипермаркетите.

Свързани статии
Бургас е във фестивален ритъм, големи развлечения за бургазлии през уикенда Започна подмяната на старите печки на дърва в Бургас (Снимки) Бургас предлага виртуални разходки от всяка точка на света Пускат нощни автобуси заради музикалните фестивали в Бургас Бургас осъмна със 7 нови случая на коронавирус Лекари от Бургас сигнализират: Увеличават се случаите с родителска небрежност С още 5 млн. лв. оборудват Арена Бургас Бургас с огромна уикенд програма за гостите и жителите на града: Плажни партита, лонгборд и мощни мотори Дариха респиратор на УМБАЛ-Бургас, наблюдават реанимацията с нова система Посрещнахме украински туристи с носии и гайди на летище Бургас (Снимки)
Тагове
бургас помощи лекарства криза