В Бургас осигуряват безплатни лекарства за бедните, приемат заявления по e-mail

В Бургас осигуряват безплатни лекарства за бедните, приемат заявления по e-mail - E-Burgas.com
Комисия ще преценява кои ще получават помощта

Полицаите на първа линия получават маски по-висок клас

Община Бургас продължава всеобхватната услуга да подпомага най-бедните бургазлии по време на пандемията. Гражданите, които се нуждаят от лекарства, но нямат финансова възможност да ги закупят, могат да подават заявления по електронна поща до общинската дирекция "Здравеопазване и социални дейности" - [email protected]. Това стана ясно от Оперативния щаб днес.

Комисия ще ги разгледа и излезе с решение кой да получи такава помощ.

Екипите на Община Бургас, подпомогнати от доброволци, продължават ежедневно да обслужват хора по домовете. Всички набелязани мерки за дезинфекция се изпълняват регулярно.

Междувременно обстановката при КПП-тата е спокойна, съобщи главен комисар Радослав Сотиров. Общинският кризисен щаб ще достави нови количества защитни маски от по-висок клас на ОД на МВР.  

Продължават проверките за спазване заповедта на министъра на здравеопазването, като ще се обърне специално внимание на хипермаркетите. 

Свързани статии
Първият Коледен бал с маски в Бургас! Бизнесът подава ръка на благотворителния бал на Мисис Бургас Кралици на красотата в специална фотосесия за благотворителния бал Короновани красавици отново събират пари за благотворителност Как да намерим най-добрата оферта за коли под наем в Бургас Русокосата красавица Зорница Петкова е новата Кралица на Бургас Атрактивно жури с обичани лица от малкия екран ще оценяват и избират претендентките в конкурса Кралица на Бургас 2023 г Камен от Hell’s Kitchen приготвя вкусни гозби на конна база „Парк Езеро“- Бургас Четиринадесет красавици от Бургас ще се борят да грабнат короната в конкурса Кралица на Бургас 2023 Протест на жители на няколко села от Община Средец затвори главен път Бургас - Средец (ВИДЕО)
Тагове
бургас помощи лекарства криза
Коментари

Още от последните новини