Уникалното ревю BURGAS SUMMER TRENDS показва най-актуалното в лятната мода на 29 юни в Морската градина

Уникалното ревю BURGAS SUMMER TRENDS показва най-актуалното в лятната мода на 29 юни в Морската градина - E-Burgas.com

Домакин и партньор на събитието е Гранд хотел и СПА Приморец

Летният моден сезон в Бургас ще бъде официално открит на 29 юни (четвъртък) от 19,30 ч. с грандиозно ревю под звездите. Събитието носи името BURGAS SUMMER TRENDS и ще се проведе в любимата на всички Морска градина, пред Гранд хотел и СПА Приморец. Знаковият символ на гостоприемството на морския град е домакин и партньор на бляскавия моден ивент.

Ревюто ще бъде истински звезден спектакъл. Пред публиката ще дефилират разкошните носителки на короната „Мисис Бургас" и „Кралица на Бургас" през годините, наред с други красиви дами от „Интер моделс Бургас" и „Интерсаунд." Те ще покажат най-актуалните предложения на топ дизайнери и стилисти в тоалетите и аксесоарите, грима и прическите и всичко необходимо за безупречната съвършена женствена визия през летния сезон. За доброто настроение ще се грижат талантливи бургаски музикални изпълнители, които ще допълнят атмосферата на събитието.

Лице на грандиозния моден ивент е „Мисис Бургас 2023" Татяна Ламбова, която позира на визията за промоция на събитието в уникална червена рокля на асеновградския дизайнер Стоян Радичев. Кадрите са дело на талантливия фотограф Яна Гергова. За прекрасната визия на Татяна, създадена изцяло в унисон с предстоящото събитие, принос имат още коафьорът Олга Каменова, собственик на салон Априори и гримьорът Олег Летний.

Класното горещо ревю BURGAS SUMMER TRENDS е задължително за всички, които обичат модата, добрата музика, бляскавите събития, летен Бургас и неговите красиви дами, които ще дефилират облечени в разкош под небето в любимата Морска градина, на фона на морето и Гранд хотел и СПА Приморец – партньор и домакин на събитието.

Повече за това, как можете да бъдете част от гостите на ивента, можете да научите на тел. 0893805836.

https://www.facebook.com/burgastrends

Свързани статии
Великолепната Наталия Гуркова закри BURGAS SUMMER TRENDS с разкошна сватбена рокля Ето кои страхотни музиканти ще огласят бляскавото ревю BURGAS SUMMER TRENDS Вижте актуалните грим и прически за лято 2023 на BURGAS SUMMER TRENDS Внимание, фенове на модата: ето кои марки ще покажат новите си колекции на BURGAS SUMMER TRENDS
Тагове
BURGAS SUMMER TRENDS
Коментари

Още от последните новини