Уникален моден календар събира в общ проект 7 от топ моделите нa Бургас (галерия)

Уникален моден календар събира в общ проект 7 от топ моделите нa Бургас (галерия)  - E-Burgas.com

Бивша и настояща носителка на титлата Мис България са сред заснетите модели

Едно различно модно събитие се очаква да изненада бургаската публика в средата на декември месец тази година. Този път бургазлии няма да избират своята Мис, а ще имат възможност да празнуват рожден ден с всичките модели на единствената модна агенция в града „Интер Моделс Бургас" . Голямото парти ще се проведе в актуалния клуб „Dеjа vu", намиращ се в центъра на Бургас.

По случай рождения ден на агенцията, организаторите са подготвили специален подарък за своите гости и това е първият им моден календар. Уникални, стилни, различни са кадрите, заснети в проекта. Естествено това няма как да не е така, когато зад обектива стои фотограф, като Иван Славов. Младият несебърлия се откроява от своите колеги със своята креативност, авангардност и различната сетивност, която прави всеки негов кадър уникален.

Негови асистенти в този проект са Йордан Димов и Ангел Христов, а осветлението е предоставено от " Dynaphos". Естествено, зад един добър продукт, стои и добър екип. Тук е момента да кажем, че за перфектния грим стои почерка на невероятната Арсена Андреева, а идеалните коси са дело на Стeла Кирилова от „STUDIO AMBAR".

„ Много съм, горда с успехите на моделите ни както в България, така и извън нея. Мисля, че доказахме, че бургазлийки са едни от най-красивите жени в страната, а и не само. Тази година за първи път ще празнуваме своя рожден ден. Много се вълнувам, защото зад този рожден ден стоят 8 години много труд, много упоритост, но и много успехи. Смея да твърдя, че чрез работата си през годините показахме къде се намира Бургас в модната карта на България."- споделя представителката за Бургас на МА „Интер Моделс", ивент мениджъра г-жа Ваня Кирова-Маринова. За сега организаторите разкриват официално само един от моделите в проекта и това е миналогодишната Кралица на Бургас и настояща вице Мис България – Йовита Георгиева. Кои са останалите модели и каква програма са подготвили ще разберем скоро.

Галерия
Коментари

Още от последните новини