Украинският президент в Twitter: Войските на Путин навлязоха около Чернобил

Украинският президент в Twitter: Войските на Путин навлязоха около Чернобил - E-Burgas.com

Войските на руския президент Владимир Путин са влезли на територията на Чернобил от Беларус. За това съобщи украинския президент Володимир Зеленски. Информацията бе цитирана от всички големи информационни агенции.

"Руските окупационни сили се опитват да превземат Чернобил. НАшите защитници правят всичко възможно, за да не се повтори трагедията от 1986 г. Докладвано е на шведския премиер. Това е обявяване на война срещу цяла Европа", написа Зеленски в профила си в Twitter.

Свързани статии
Коледна пауза на войната в Украйна Русия обяви български журналист за издирване Парламентът одобри военна помощ за Украйна 6 милиона семейства са без ток в Украйна Депутатите гласуват изпращането на военна помощ на Украйна Захарова заплаши НАТО с война Започват референдуми в няколко области на Украйна за присъединяване към Русия Руският патриарх призова руснаците: Не се страхувайте от смъртта! Сергей Шойгу: Изпращаме 300 000 войници на бойното поле! Войната не е с Украйна, а с колективния Запад Бивш военен министър: Русия се готви да признае Донецка, Луганска, Херсонска и Запорожка област за свои територии
Тагове
война украйна
Коментари

Още от последните новини