Три морски красавици ще представят южното Черноморие на Мис България 2021

Три  морски красавици ще представят южното Черноморие на Мис България 2021 - E-Burgas.com

Красавици от Бургас, Созопол и Несебър ще се съревновават с близо още 12 участнички от други градове на големия финал на Мис България през ноември тази година.

Представителката на Бургас е носителката на титлата Кралица на Бургас 2021 - Ина Мархолева. Зеленооката хубавица е студентка, специалност реклама в Нов Български Университет. Само преди броени дни, хорът "Фортисимо", в който тя пее спечели за втори път международно признание на Световните хорови игри в Белгия.

Курортния град Созопол също ще бъде представен достойно от Ерика Атанасова - Мис Созопол. Тя е ученичка в строителния техникум в Бургас, специалност "ландшафтна архитектура".

Третата претендентка за желаната корона е Фатме Селим. Тя ще представя родния си град Несебър.  Фатме е завършила хотелиерство, а сега се е насочила към новата си страст актьорско майсторство.

Националният конкурс Мис България ще се проведе на 20-ти ноември тази година в Резиденция Диневи в София. Всички претендентки за титлата ще се представят в бизнес тоалетите на фирма "ДИКА", банските костюми на "Perfect lingerie" и официалните рокли на" Мира вижън".

Галерия
Свързани статии
Портретът на новия крал на Великобритания Чарлз III - откровен, сдръжан и недолюбван Краят на една епоха: Почина Кралица Елизабет II Сингапурка и мексиканка са новите победителки в международния конкурс Mrs. Planet 2022 (Снимки) Кметът Димитър Николов посреща участничките в международния конкурс Мисис Планет 2022 Бургаска сватбена агенция представя линията на американска топ дизайнерка на „Мисис Планет 2022" За първи път Бургас ще е домакин на модни ревюта и голям международен конкурс в един ден Горещо лято по морето, Бургас ще е домакин на Mrs. Planet 2022 Фотосесията за Кралица на Бургас 2022 г дело на талантливи бургаски фотографи Ето кои красавици бяха отличени в бляскавата вечер на „Мисис Бургас“ (Снимки) Валерия Докузова е „Мисис Бургас 2022“ (Снимки)
Тагове
кралица мис мисис
Коментари

Още от последните новини