Три морски красавици ще представят южното Черноморие на Мис България 2021

Три  морски красавици ще представят южното Черноморие на Мис България 2021 - E-Burgas.com

Красавици от Бургас, Созопол и Несебър ще се съревновават с близо още 12 участнички от други градове на големия финал на Мис България през ноември тази година.

Представителката на Бургас е носителката на титлата Кралица на Бургас 2021 - Ина Мархолева. Зеленооката хубавица е студентка, специалност реклама в Нов Български Университет. Само преди броени дни, хорът "Фортисимо", в който тя пее спечели за втори път международно признание на Световните хорови игри в Белгия.

Курортния град Созопол също ще бъде представен достойно от Ерика Атанасова - Мис Созопол. Тя е ученичка в строителния техникум в Бургас, специалност "ландшафтна архитектура".

Третата претендентка за желаната корона е Фатме Селим. Тя ще представя родния си град Несебър.  Фатме е завършила хотелиерство, а сега се е насочила към новата си страст актьорско майсторство.

Националният конкурс Мис България ще се проведе на 20-ти ноември тази година в Резиденция Диневи в София. Всички претендентки за титлата ще се представят в бизнес тоалетите на фирма "ДИКА", банските костюми на "Perfect lingerie" и официалните рокли на" Мира вижън".

Галерия
Свързани статии
Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Кралица на Бургас 2017 Йовита Георгиева е сред звездните треньори в "Dancing Stars" Бургас отново ще избира най- красива омъжена жена за 2024 г Бургазлийката Татяна Ламбова, носителка на титлата Мисис Бургас 2023 г грабна короната на международния конкурс за красота Mrs. Planet Бизнесът подава ръка на благотворителния бал на Мисис Бургас Кралици на красотата в специална фотосесия за благотворителния бал Короновани красавици отново събират пари за благотворителност
Тагове
кралица мис мисис
Коментари

Още от последните новини