Три морски красавици ще представят южното Черноморие на Мис България 2021

Три морски красавици ще представят южното Черноморие на Мис България 2021 - E-Burgas.com

Красавици от Бургас, Созопол и Несебър ще се съревновават с близо още 12 участнички от други градове на големия финал на Мис България през ноември тази година.

Представителката на Бургас е носителката на титлата Кралица на Бургас 2021 - Ина Мархолева. Зеленооката хубавица е студентка, специалност реклама в Нов Български Университет. Само преди броени дни, хорът "Фортисимо", в който тя пее спечели за втори път международно признание на Световните хорови игри в Белгия.

Курортния град Созопол също ще бъде представен достойно от Ерика Атанасова - Мис Созопол. Тя е ученичка в строителния техникум в Бургас, специалност "ландшафтна архитектура".

Третата претендентка за желаната корона е Фатме Селим. Тя ще представя родния си град Несебър.  Фатме е завършила хотелиерство, а сега се е насочила към новата си страст актьорско майсторство.

Националният конкурс Мис България ще се проведе на 20-ти ноември тази година в Резиденция Диневи в София. Всички претендентки за титлата ще се представят в бизнес тоалетите на фирма "ДИКА", банските костюми на "Perfect lingerie" и официалните рокли на" Мира вижън".

Галерия
Свързани статии
Бургас избира най-красивата омъжена жена в навечерието на БлаговещениеДен за рзмисъл е, в сила са някои ограниченияСт. комисар Калоян Калоянов: От 40 до 100 лв. струва купеният глас в регионаКои са най-богатите политици у нас? Организират кастинг за Малка Мис и Малък Мистър България в БургасКанят представители на община Созопол за заседанията на комисия "Буджака"Студио за красота с над 8-годишен опит се грижи за блясъка на бургаските кралициБъдещ ландшафтен архитект стана Мис Созопол 2021 (Снимки)ГЕРБ с ново изявление без Борисов, видяха резултатът си като постижениеМария Нейкова: Наредбата за обезвреждане на странични животински продукти е неработеща
Тагове
кралица мис мисис
Коментари

Още от последните новини