Тони Димитрова приема обаждания на горещите телефони в Бургас (видео)

Тони Димитрова приема обаждания на горещите телефони в Бургас (видео)  - E-Burgas.com

Толкова добре познатият и обичан глас на Тони Димитрова чуват бургазлиите, които се обаждат на горещите телефони за поръчка на хранителни продукти от първа необходимост и лекарства.

„Сега заведенията не работят, ние също. Чух призива на кмета, че се набират доброволци и искам да съм полезна на моя град. Няма страшно, ще изкачим и тоя баир.“, каза Тони.

Услугата е в подкрепа на възрастни, самотни и болни хора, които нямат възможност да излизат, нито близки, които да им помогнат. Нужно е те или техен роднина да се обадят на 0884469130 или 0885985693, да заръчат какво им е нужно, а после с техни средства то ще бъде закупено и доставено на адрес.

Свързани статии
69% от българите се страхуват от зараза с коронавирус Червеният кръст набира студенти по медицина за борба с коронавируса Заразена с коронавирус окуражена от полицаи: Купиха ми лекарства, казаха парите не са важни! 30 нови случая на COVID-19 у нас за денонощието СЗО: Не е дошло време за разхлабване на мерките Вече няколко дни без вирус в Бургас! Тестовете на бургаските медици и полицаи са отрицателни По-малко хора умират от Covid-19 в държавите с масова БЦЖ-ваксинация 40 млн лв. от „Региони в растеж“ отиват на фронта срещу коронавируса Общо 581 заразени с коронавирус у нас, няма нови случаи в Бургас Япония помага на България с противогрипно средство за COVID-19
Тагове
коронавирус
Коментари

Още от последните новини