ТИР се завъртя и блокира Ришкия проход

ТИР се завъртя и блокира Ришкия проход - E-Burgas.com
Архив news.bg

Товарен автомобил е катастрофирал самостоятелно, като се е завъртял и е блокирал движението през Ришкия проход. Инцидентът е станал преди малко, докато 50-годишният шофьор от Хасково превозвал текстил в посока Шумен, информират от МВР.

В момента движението през прохода е немислимо, а леките автомобили се пренасочват през Карнобат, Прилеп, Ведрово и Шумен, а товарните автомобили изчакват, за да не се получи задръстване.

В момента се работи по освобождаване на тежката машина поне от едното платно, за да се възстанови движението макар и частично.

Свързани статии
Започват засилени проверки на камиони и автобуси по пътищата у нас Тежка катастрофа на пътя Варна - Бургас, няколко души са в болница Войната по пътищата взе жертва в Бургаско Надрусана айтозлийка предизвика катастрофа на бургаско кръстовище, откараха я в болница Пиян айтозлия се претрепа с триколка Катастрофа с камион блокира едната тангента към София Младеж от руенско помля пенсионер с автомобила си е село Просеник Общински автобус катастрофира в Бургас 65-годишна бургазлийка с 4 счупени ребра отказа хоспитализация след катастрофа Съдът се произнесе за катастрофата, в която загина кметицата Ванча Байлова
Тагове
катастрофа камион рижки проход
Коментари

Още от последните новини