Стефан Янев: Перспективата за България не изглежда никак добра (видео)

Стефан Янев: Перспективата за България не изглежда никак добра (видео) - E-Burgas.com

Стефан Янев с първи думи след гласуваното му освобождаване като министър на отбраната. Народното събрание почти единодушно освободи Стефан Янев като министър на отбраната и избра Драгомир Заков на негово място

В профила си във Фейсбук той публикува видеообръщение. "В разгара сме на криза. Криза, която вече сериозно размести пластовете в системата на международните отношения и на път да промени нейната логика", каза той.

"От действията и решенията, които взимаме в момента ще зависи как ще премине България през този труден период, който ни очаква. А перспективата не изглежда никак добра. Тя не е добра и защото поведението на останалите политически сили в страната в момента, е базирано на популизъм и лансиране на емоционални тези", подчерта Янев. 

"Вместо да се търсят работещи решения, се генерират краткосрочни политически дивиденти на базата на страданието на хората. Но аз съм уверен, че българските граждани вече добре се ориентират в ситуацията", каза той и допълни, че те са мъдри и няма да допуснат да бъдат използвани в пропагандни кампании, в нечий интерес.

 

Коментари

Още от последните новини