Стартира поредица от трудови борси в област Бургас през март (график)

Стартира поредица от трудови борси в област Бургас през март (график) - E-Burgas.com

През месец март 2019 г. в региона на ДРСЗ Бургас стартира провеждането на трудови борси, които ежегодно се организират от бюрата по труда в системата на Агенцията по заетостта като част от посредническите услуги за работодателите и търсещите работа.

В трудовите борси могат да се включат както регистрирани безработни, учащи, пенсионери и трудово заети, така и нерегистрирани в бюрата по труда лица, които си търсят работа, за да осъществят на място непосредствен диалог с представителите на работодателите и да се запознаят с условията за заемане на обявените от тях свободни работни места.

Датата, мястото и часа на предстоящите през м. март събития са:

19 март - Дирекция „Бюро по труда” - Поморие ще проведе специализирана трудова борса, насочена към сферата на туризма, хотелиерството и ресторантьорството в Народно читалище "Просвета 1888" гр. Поморие от 10.00 часа.

20 март. - Дирекция „Бюро по труда” - Карнобат ще проведе обща трудова борса в гр. Карнобат, бул. „България”, Ритуална зала от 10.00 часа.

22 март - Дирекция „Бюро по труда” - Руен ще проведе обща трудова борса във Бизнес център с. Руен от 09.30 часа.

25 март. – Дирекция „Бюро по труда“ - Созопол ще проведе специализирана трудова борса, насочена към сферата на туризма, хотелиерството и ресторантьорството в гр. Созопол, Военноморски клуб, ул. „Републиканска” № 17 от 11.00 часа.

26 март - Дирекция „Бюро по труда” - Бургас ще проведе специализирана трудова борса, насочена към сферата на туризма, хотелиерството и ресторантьорството в Културен дом на Нефтохимика – гр. Бургас от 10.00 часа. 

27 март. - Дирекция „Бюро по труда” - Айтос ще проведе обща трудова борса в сградата на ДБТ Айтос от 10.00 часа.

Коментари

Още от последните новини