Случаите на ковид в Бургас пак започнаха да се увеличават

Случаите на ковид в Бургас пак започнаха да се увеличават - E-Burgas.com
Камено е единствената община, която удържа фронта последните 24 часа

Ръст на заболелите има в образователната система

Новите случаи на COVID-19 в Бургаска област отново започнаха да тръгват нагоре и за последното денонощие надхвърлиха 60 души, а 40 от тях са само в община Бургас. Новозаразени има във всички отстанали общини в региона с изключение на Камено.

Увеличили са се случаите в образователната система, където доскоро нямаше нито един нов случаи. За последните 24 часа обаче четирима учители и шестима учители са дали положителни проби.

Четири от новите случаи в областта са хоспитализирани. Починал е един човек, с което общата бройка на жертвите в областта достигна 404 души. Сред новите заразени има и едно медицинско лице.

Свързани статии
903 са новозаразените с ковид за последното денонощие Ангел Кунчев: Трябва да вземем мерки сега, за да не пълним пак болниците 643 са новите случаи на коронавирус 435 са новозаразените с ковид у нас Вирусолог: Коронавирусът не изчезва, продължава да мутира 321 са новозаразените с коронавирус Проф. Христова за ковид: Най-страшното вече е зад гърба ни Новите случаи на ковид у нас отново надхвърлиха 2000 БАН: Броят на заразените е 4-5 пъти по-голям от регистрираните Ето кога сваляме маските
Тагове
коронавирус
Коментари