Случаите на ковид в Бургас пак започнаха да се увеличават

Случаите на ковид в Бургас пак започнаха да се увеличават - E-Burgas.com
Камено е единствената община, която удържа фронта последните 24 часа

Ръст на заболелите има в образователната система

Новите случаи на COVID-19 в Бургаска област отново започнаха да тръгват нагоре и за последното денонощие надхвърлиха 60 души, а 40 от тях са само в община Бургас. Новозаразени има във всички отстанали общини в региона с изключение на Камено.

Увеличили са се случаите в образователната система, където доскоро нямаше нито един нов случаи. За последните 24 часа обаче четирима учители и шестима учители са дали положителни проби.

Четири от новите случаи в областта са хоспитализирани. Починал е един човек, с което общата бройка на жертвите в областта достигна 404 души. Сред новите заразени има и едно медицинско лице.

Свързани статии
Бургас и Царево с висок брой новозаразени с ковид Скочиха новозаразените в областта, четири общини с по над 10 нови случая Глътка въздух в региона: Едва 34 новозаразени с ковид, нито един смъртен случаи 88 са новозаразени в Бургаско, лек спад на новите случаи в страната Бургаска област осъмна с нови 110 случая на коронавирус 913 нови случаи на коронавирус у нас 105 нови души в Бургаско са с коронавирус, 1212 общо у нас Отново в изходна позиция: 131 нови случая на ковид в Бургас 910 новозаразени у нас, най-много в София и Бургас 66 нови случая на ковид в Бургас, четири общини без нито един нов случай
Тагове
коронавирус
Коментари

Още от последните новини