Служител в медицинския център в Карнобат е последният заразен с коронавирус в региона

Служител в медицинския център в Карнобат е последният заразен с коронавирус в региона - E-Burgas.com

Служител на медицинския център в Карнобат е 21-ият заразен с коронавирус в областта.За последно той е бил на работа на 23-ти февруари и всички контактни лица оттогава са намерени и са поставени под домашна карантина. Резултатите им за COVID-19 ще станат ясни до края на дена. Това заяви д-р Георги Паздеров от кризисния щаб в Бургас. В момента в медицинския център се извършва пълна дезинфекция.

От брифинга днес стана ясно, че болниците са направили пълна организация за борба с коронавируса, спазват се всички санитарни и хигиенни норми, извършва се редовна дезинфекция и е създадена за триаж на болните.

Кадрови проблем има обаче в айтоската болница, където трима лекари са оставили предизвестия за напускане. Щабът работи и по този проблем, като най-вероятно ще бъдат прехвърлени лекари там от други болници.

 

Свързани статии
Млад мъж от Карнобат изгори къщата си в опит да се стопли Педагози от Карнобат получиха нови знания за работа с незрящи деца Ало измамници искат 4 900 лв. за лечение на COVID-19 в Карнобат Намалиха присъдата на шофьор убил две жени на тротоар в Карнобат Президентът Румен Радев идва в Карнобат за празника на града Убиецът Алекси от Церковски отива на съд Отвориха за движение магистралата край Карнобат Влекач изсипа каси с бира на "Тракия" край Карнобат и затвори магистралата (Снимки) Продължава да е ограничено движението на магистралата в района на Карнобат Влак натоварен с над 1т масло се запали на жп гара Карнобат
Тагове
карнобат
Коментари

Още от последните новини