Служител в медицинския център в Карнобат е последният заразен с коронавирус в региона

Служител в медицинския център в Карнобат е последният заразен с коронавирус в региона - E-Burgas.com

Служител на медицинския център в Карнобат е 21-ият заразен с коронавирус в областта.За последно той е бил на работа на 23-ти февруари и всички контактни лица оттогава са намерени и са поставени под домашна карантина. Резултатите им за COVID-19 ще станат ясни до края на дена. Това заяви д-р Георги Паздеров от кризисния щаб в Бургас. В момента в медицинския център се извършва пълна дезинфекция.

От брифинга днес стана ясно, че болниците са направили пълна организация за борба с коронавируса, спазват се всички санитарни и хигиенни норми, извършва се редовна дезинфекция и е създадена за триаж на болните.

Кадрови проблем има обаче в айтоската болница, където трима лекари са оставили предизвестия за напускане. Щабът работи и по този проблем, като най-вероятно ще бъдат прехвърлени лекари там от други болници.

 

Свързани статии
80-годишна баба се преобърна с Дачията си край Карнобрат Тежко ПТП в Карнобат, автомобил се обърна по таван МВР със спецакция срещу лихвари в Карнобат Заваръчни дейности по покрива на училището в Карнобат предизвикали пожара? Пожар пламна в карнобатско училище, местни и айтоски огнеборци гасиха пламъците Съдия Татяна Станчева-Иванова отново оглави Районния съд в Карнобат Влакът за София блъсна камион до жп гарата в Карнобат (Снимки) ТИР катастрофира между Зимница и Карнобат Жена загина в пожар в карнобатско село Защо в карнобатските села благодарят на депутатите от ГЕРБ
Тагове
карнобат
Коментари

Още от последните новини