Следващата стъпка в Бургас: Безплатен интернет за бедните ученици

Следващата стъпка в Бургас: Безплатен интернет за бедните ученици - E-Burgas.com

Предвиждат се безплатни закуски и карти за градския транспорт за същите деца дори и след пандемията

В следващите дни предстои да бъде изготвен пакет от социални мерки, насочен към подпомагане на ученици, чиито семейства са с финансови затруднения и са останали без доходи, поради обявеното извънредно положение.Това заявиха от Кризисния щаб за борба с коронавируса в Бургас.

Една от мерките ще бъде заплащане на достъпа до интернет на учениците, за да могат децата да продължат онлайн обучението си и да не прекъсват с учебния процес.

Други мерки, след връщането на тези ученици в класните стаи, могат да бъдат още безплатни закуски или карти за градския транспорт и други. 

Свързани статии
Реновират и създават нови зелени пространства в Бургас Празнично настроение в Бургас чак до Гергьовден, ето програмата Извънредни автобуси в Бургас във великденската нощ Приемът за песни на "Бургас и морето" е до 17 май IT гимназията в Бургас обяви нови специалности и очаква близо 200 ученици (видео) Обучават украинците в Бургас безплатно на български език 160 деца се обучават безплатно по общинска програма през пролетната ваканция Одобриха Бюджет 2022 в Бургас Ще изграждат нов корпус към училището в Сарафово Ето кои красавици бяха отличени в бляскавата вечер на „Мисис Бургас“ (Снимки)
Тагове
обучение училище бургас
Коментари

Още от последните новини