Слънчев петък в цялата страна

Слънчев петък в цялата страна - E-Burgas.com

Слънчев петък обещават синоптиците. В сутрешните часове, в отделни райони, главно в източната половина на Горнотракийската низина и по Дунав, видимостта за кратко ще е намалена.

Преобладаващите минимални температури ще са между минус 3 и 2 градуса, в София - около минус 1. Вятърът ще е слаб от югозапад, след обяд в Дунавската равнина ще се ориентира от запад-северозапад и ще се усили до умерен.

Температурите още ще се повишат и максималните ще са предимно между 14 и 19 градуса, в София - около 14, по Черноморието също 14, в Северна България до 19 градуса, а в Южна между 14 и 17 градуса.

В събота температурите ще се понижат и ще са между 8 и 14 градуса, ще бъде предимно облачно. За София дневната температура ще бъде до около 8 градуса.

Свързани статии
Ветровито време и днесВетровито днес, с валежи главно в планинитеИ днес разкъсана облачност, до 4 градуса по моретоОблачна събота с дъжд в източните райониОблачното и дъждовно време остава и днесСлънчев уикенд, но истинската зима се задаваВремето остава топло и днесСлънчево и топло време по Черноморието Предимно слънчево време на КоледаОблачно и ветровито време в неделя
Тагове
Време слънце
Коментари

Още от последните новини