Шокираща находка в Бургас: Труп открит след музикален фестивал в Минералните бани!

Шокираща находка в Бургас: Труп открит след музикален фестивал в Минералните бани! - E-Burgas.com

Тази сутрин, в парка на бургаските Минерални бани, случайни минувачи са се натъкнал на труп на мъж. Според информация от местни източници, веднага е подаден сигнал към спешния телефон 112.

Пристигналите на място служители на реда са установили, че става дума за самоубийство - мъж на средна възраст, който се е обесил на дърво. По първоначални данни, клонът, на който е бил обесен, се е счупил, което обяснява защо тялото е открито на земята.
 

Инцидентът вероятно е станал през нощта или рано тази сутрин, като към момента самоличността на починалия остава неизвестна, тъй като у него не са намерени документи за идентификация. По описания на очевидци, мьжьт е бил на около 50-55 години и облечен в дьнки и спортен суитчьр.
 

В района на Минералните бани през последните два дни се е провеждал музикален фестивал, но не е потвърдено дали починалият е бил свързан с това събитие или е избрал мястото заради желанието си за усамотение. Разследването продължава, за да се установят повече подробности около трагедията.

Коментари

Още от последните новини