Шефът на НАП не си е плащал вноските за здраве

Шефът на НАП не си е плащал вноските за здраве - E-Burgas.com

Новият шеф на Националната агенция за приходите Румен Спецов не сис е плащал задължителните здравни осигуровки.

За това съобщи във Фейсбук бившият депутат от ГЕРБ Десислава Атанасова. Тя пусна пост, в който цитира привърженик на Демократична България - Краси Джамбазов, който заявява, че е направил бърза провека в сайта на приходната агенция и е установил, че Спецов е с прекъснати здравни права.

"Наистина ли Мистър Мускул не си е плащал здравното осигурявяне повече от 4 години, както твърди Краси Джамбазов - автор на този пост?", пита във Фейсбук и самата Атанасова.

Проверка на "Монитор" в сайта на НАП също показа, че Спецов е с прекъснати здравно-осигурителна права. според системата на данъчните той не си е плащал осигуровките от октомври 2018 година до март тази година.

Новият шеф на НАП Румен Спецов бе издигнат на поста в петък след като бившата шефка на приходната агенция Галя Димитрова бе отстранена от поста. Оказа се че, освен специалист в областта си, Спецов се изявява и като културист. 42-годишният експерт в областта на данъчната политика и законодателство и защитата на националната сигурност е и републикански шампион по културизъм за ветерани от 2014 г. и 2015 г. и медалист от редица престижни турнири.

Коментари