Състоянието на новите заболели от COVID-19 в Бургас е добро

Състоянието на новите заболели от COVID-19 в Бургас е добро - E-Burgas.com

Както вече стана ясно има три нови случаи на заразени в коронавирус в Бургас от последното денонощие, но състоянието им е добро. Тази информация дадоха от кризисния щаб току-що.

Заразени са две деца на 3 и 8 години, и момиче на 22. Момичето е пристигнало от Англия и резултатът от пробите й за вируса, е положителен. Тя се е самоограничила и няма контактни лица. Двете деца също са у дома под карантина.

Към момента в инфекциозното са настанени 4 души. Трима от тях са в много добро състояние и предстои утре да им бъде взета първата проба. Ако е отрицателна в неделя ще им бъде взета и втората, ако също е отрицателна през седмицата ще им предстои изписване. Ако обаче пробите са компрометирани лечението им ще продължи.

Заразеният лекар от „Бургасмед“ вчера е бил с леко влошено състояние, т.е. имал е леко повишена температура и бронхални изменения, но днес отново е добре след засилената терапия. Състоянието му обаче все още не е такива, че да м,у се взима проба за отрицателен резултат. Така че той ще остане малко по-дълго време.

Междувременно карантираните лица в общината са 960, а в областта малко над 2000.

Свързани статии
Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Кралица на Бургас 2017 Йовита Георгиева е сред звездните треньори в "Dancing Stars" Бизнесът в Бургас с нови отличия за успехи Затварят Летище Бургас за почти месец Ревматологията на „Бургасмед“ с безплатни прегледи от 12 до 16 февруари Бургас отново ще избира най- красива омъжена жена за 2024 г
Тагове
коронавирус Бургас
Коментари

Още от последните новини