Съпругата на Теодор Николов: Мъжът ми не е сводник, накисна го една психопатка!

Съпругата на Теодор Николов: Мъжът ми не е сводник, накисна го една психопатка!  - E-Burgas.com

"Лиса искаше да го накара да се разведе и измисли начин да му отмъсти от женска злоба" заяви Димитрина Николова

Мъжът ми не е сводник и в бар "Taboo" не се предлагат никакви сексуални услуги. Барът си има разрешително за всичкки дейности и всичко е законно. Това заяви Димитрина Николова пред журналисти относно съпруга си Теодор Николов, който е обвинен в набиране и използване на жени с цел проституция. 

Според нея всичко е скалъпено от Мария Стефанова с псевдоним Лиса, която е бивш служител на бар "Taboo", но е напуснала и е отишла да работи в друг стриптийз бар. 

"Мария го харесваше, искаше той да се разведе и измисли начин да му отмъсти от чиста женса злоба. Тя е нещо като психопат от тея типичните жини, които като си набележат някой, трябва да го имат на 200%. Той я отхвърляше и тя вече започваше да си фантазира, че като той е управител, тя ще може да започне да си превзема територията. Пишеше заплашители съобщения, че иска да ме убие, заплашваше и детето ми. Ние обаче мислехме, че е прото луда и я подценихме" заяви Димитрина пред журналисти. 

Тя показа и меню с ценоразпис на услугите в бар "Taboo", сред които сексът не е включен като услуга. По-късно въпросният лист бе предоставен като доказателство в съдебната зала. 

 

Свързани статии
Премиерът Борисов отрече да има дете от манекенката Борислава Йовчева Мъж заплаши с пистолет младеж пред бар в Лозенец Прокуратурата налазва бардак в центъра на Бургас Държавата връща нощния живот от понеделник Продават къщата от "Барселонагейт" за 3 млн.евро Подменят бариерата на солниците с модерни боларди Фотооко: Когато морето е до колене рибарите са на първа линия Нови барбекюта ще изкарват бургазлии сред природата (Снимки) Популяризират по съвременен начин самобитността на рибарското селище Ето ги победителите в националния литературен конкурс "Петя Дубарова 2020"
Тагове
бар
Коментари

Още от последните новини