Съблазняващ клип примамва туристи на о-в "Света Анастасия" (Видео)

Съблазняващ клип примамва туристи на о-в

Остров Света Анастасия - едно от най-романтичните места по нашето Черноморие, очаква своите посетители в сигурна обстановка и с всички противоепидемични мерки за безопасност.

Общинското корабче изпълнява курсове всеки ден. Пътуването до острова отнема двайсетина приятни минути. На него има какво да се види, а и какво да се похапне. Не пропускайте да опитате чорба с 5 вида риба и местни билки под смокинята на ресторанта "100 години назад". Ако търсите внимателно, можете да срещнете и някоя от костенурките, които обитават Света Анастасия от десетилетия.

Желаещите да се запишат за пътуване до острова трябва да направят предварителна резервация на телефон 0882 004 124 (от 9 до 17 ч. всеки ден) или на e-mail: [email protected].

 

Свързани статии
Туристи отменят резервации по ски курортите заради липса на сняг В курортите очакват 20% повече туристи със 30% увеличение на цените Двойно повече чужди туристи по морето това лято, цените със скок от 11% 50 хиляди руски туристи са посетили България до края на юни Ръст на резервациите в Турция заради новите правила на границата Цветан Недялков от Ку-ку бенд ще свири на острова Отлагат плувния маратон до Света Анастасия заради лоши метеорологични условия Министър Проданов изброи осем държави, от които ще очакваме най-много туристи Билкова бира и миди на тенекия за откриването на сезона на острова в неделя Бургас посреща туристите освежен (Снимки)
Тагове
остров света анастасия туристи корабче
Коментари