Ретрото е на мода в Бургас през уикенда (Снимки)

Ретрото е на мода в Бургас през уикенда (Снимки) - E-Burgas.com

Днес и утре на мода е ретрото! Всеки бургаски уикенд до края на лятото си има определена тема, около която групираме куп събития – културни и спортни, светски и образователни. Целта е жителите и гостите на града да не скучаят нито за минута. Това публикува в личния си профил във фейсбук бургаския кмет Димитър Николов.

Тази събота и неделя се провежда Ретро уикенд. Край експоцентър „Флора“ бургазлии могат да видят уникални автомобили, а в КЦ „Морско казино“ настолни модели на кораби, всеки от които струва хиляди евро. "Благодаря на младежите от инициативата „Бургас харесва младите“, които днес облякоха дрехи, каквито са носили техните баби и дядовци, създавайки много настроение. Благодаря и на бургаските пенсионери, които ни припомниха с вълнуващ концерт хубавите стари български песни", казва градоначалникът.

В Бургас следват уикенди, посветени на сладоледа, бирата и т.н. Повече информация за тях ще откриете в сайта и фейсбук страницата Go to Burgas.

 

Галерия
Свързани статии
Първородна рожба озари с радост семейството на Мисис Бургас 2020 Спират един от светофарите на околовръстното за Горно Езерово Община Бургас с най-много одобрени социални проекти Топъл уикенд, но с много валежи „Бургасмед“ с безплатни профилактични прегледи за ученици "Бургасбус" с празнично разписание на 6 септември Спират линията Т1 до края на септември заради ремонт на улица Две градски линии с променен маршрут заради катастрофата на "Трапезица" Корейската култура завладява Бургас през септември "Уикенд без име" идва с музика и атрактивни спортни събития в Бургас
Тагове
уикенд ретро Бургас
Коментари

Още от последните новини