Ретрото е на мода в Бургас през уикенда (Снимки)

Ретрото е на мода в Бургас през уикенда (Снимки) - E-Burgas.com

Днес и утре на мода е ретрото! Всеки бургаски уикенд до края на лятото си има определена тема, около която групираме куп събития – културни и спортни, светски и образователни. Целта е жителите и гостите на града да не скучаят нито за минута. Това публикува в личния си профил във фейсбук бургаския кмет Димитър Николов.

Тази събота и неделя се провежда Ретро уикенд. Край експоцентър „Флора“ бургазлии могат да видят уникални автомобили, а в КЦ „Морско казино“ настолни модели на кораби, всеки от които струва хиляди евро. "Благодаря на младежите от инициативата „Бургас харесва младите“, които днес облякоха дрехи, каквито са носили техните баби и дядовци, създавайки много настроение. Благодаря и на бургаските пенсионери, които ни припомниха с вълнуващ концерт хубавите стари български песни", казва градоначалникът.

В Бургас следват уикенди, посветени на сладоледа, бирата и т.н. Повече информация за тях ще откриете в сайта и фейсбук страницата Go to Burgas.

 

Галерия
Свързани статии
Откриват Флората на Лазаровден Орхидееното общество отваря Болница за орхидея на Флора Бургас Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Кралица на Бургас 2017 Йовита Георгиева е сред звездните треньори в "Dancing Stars" Бизнесът в Бургас с нови отличия за успехи Затварят Летище Бургас за почти месец
Тагове
уикенд ретро Бургас
Коментари

Още от последните новини