Рент-а-кар крадецът от Враца, който подлуди цяла България, вършал и в Бургас

Рент-а-кар крадецът от Враца, който подлуди цяла България, вършал и в Бургас - E-Burgas.com

От няколко седмици мъж от Враца наема автомобили, машини и инструменти и изчезва безследно. Потърпевшите са десетки, от всички краища на България, включително и от Бургас, както става ясно от днешната полицейска хроника.

56-годишният криминално проявен и осъждан мъж от Враца е бил обявен за издирване от полицията в Бургас, след като откраднал два автомобила под наем и от Бургас.

На 31 авприл той сключил договор за наем на л.а. "Пежо 307 С" " за срок от 2 дни, като заплатил наем от 50 лв. за половината период. След изтичане на срока на наема, автомобилът не е върнат, като собственика на рент-а-кар фирмата неуспешно се опитвал да се свърже с наемателя.

Междувременно е констатирано, че врачанинът сключил друг договор за наем на лек автомобил "Мерцедес Е 220 CDI" срок от 3 дни - от 2 до 3 април. Той заплатил наем от 150 лева за целия период, но така и не върнал автомобила. 

Издирваният лек автомобил – "Мерцедес" е открит на гара "Зверино" във врачанското село Зверино.

Издирваният 56-годишен криминално проявен и осъждан мъж от Враца е установен и задържан, като към момента се намира в следствения арест във Враца. Работата по случаите продължава от служители на Пето Районно управление - Бургас.

Коментари

Още от последните новини