Ремонтират барбекюта и тротоари в общината (Снимки)

Ремонтират барбекюта и тротоари в общината (Снимки) - E-Burgas.com

С грижа за инфраструктурата в съставните селища Община Бургас завърши там няколко малки, но полезни и поискани от хората проекта. Ремонтирана е чешмата в село Миролюбово. След посегателство върху нея е напълно обновена барбекю зоната край кв. „Черно море“.

Ремонтирани са много тротоари в селата Маринка, Брястовец, Драганово, Изворище и Димчево, в гр. Българово, както и в кварталите „Лозово“, „Долно Езерово“, „Рудник“, „Черно море“ и „Ветрен“. Кметът Димитър Николов благодари на техните жители, много от които се включиха по свое желание със собствен труд в градежа, след като им бяха предоставени плочки и други материали. За организацията много помогнаха също така кметовете и кметските наместници на изброените селища.

Галерия
Свързани статии
Пуснаха движението на "Тракия" към Бургас в ремонтирания участък между Стара Загора и Чирпан Обновена пътна мрежа очакват в Каблешково и Ахелой (Снимки) Ресторантьори и хотелиери от Южното Черноморие: Ремонтите по магистралите блокират тежкия сезон Общината: При реконструкцията на "Демокрация" водещи бяха правата и защитата на пешеходците Новият шеф на АПИ: Има нарушения в ремонтите на "Тракия" и "Марица" Ремонти на "Тракия" затрудняват влизането в столицата Спират движението между "Патриарх Евтимий" и "Шейново" за две седмици заради ремонти АПИ започва ремонт на 11,5 км за 13,4 млн. лв. между Сливен и Ямбол Нови промени в градския транспорт от понеделник АПИ: Не ремонтираме здрави пътища
Тагове
ремонти селища квартали
Коментари

Още от последните новини