Ремонтират барбекюта и тротоари в общината (Снимки)

Ремонтират барбекюта и тротоари в общината (Снимки) - E-Burgas.com

С грижа за инфраструктурата в съставните селища Община Бургас завърши там няколко малки, но полезни и поискани от хората проекта. Ремонтирана е чешмата в село Миролюбово. След посегателство върху нея е напълно обновена барбекю зоната край кв. „Черно море“.

Ремонтирани са много тротоари в селата Маринка, Брястовец, Драганово, Изворище и Димчево, в гр. Българово, както и в кварталите „Лозово“, „Долно Езерово“, „Рудник“, „Черно море“ и „Ветрен“. Кметът Димитър Николов благодари на техните жители, много от които се включиха по свое желание със собствен труд в градежа, след като им бяха предоставени плочки и други материали. За организацията много помогнаха също така кметовете и кметските наместници на изброените селища.

Галерия
Свързани статии
Затварят поредно кръстовище в Бургас заради ВиК ремонти Продължават ВиК-ремонтите в центъра, временно спират движението по ул. "Търговска" Затварят част от центъра в Бургас заради дейности на ВиК Почистват шахтите при надлеза на СОМАТ, променят движението на 7 декември Предлагат бюджет от 1,5 млрд. лв. за ремонт и строителство на пътища за 2022 Кърпят дупките в Бургас преди началото на зимния сезон ВиК авария затвори възлово кръстовище в Бургас Пуснаха движението на "Тракия" към Бургас в ремонтирания участък между Стара Загора и Чирпан Обновена пътна мрежа очакват в Каблешково и Ахелой (Снимки) Ресторантьори и хотелиери от Южното Черноморие: Ремонтите по магистралите блокират тежкия сезон
Тагове
ремонти селища квартали
Коментари

Още от последните новини