Ремонти на "Тракия" затрудняват влизането в столицата

Ремонти на

От 8:00 до 18:00 часа, движението на моторните превозни средства между 12-ти и 13-ти км в платното за София на автомагистрала „Тракия“ ще е в изпреварващата лента, съобщиха от Агенция ”Пътна инфраструктура”.

За изпълнение на частични ремонтни дейности на настилката ще бъде ограничено преминаването в активната лента.

От 8:30 до 17:00 часа движението за София на АМ „Тракия“, в участъка от 34-ти до 36-ти км, ще е в изпреварващата лента.

Трафикът в активната се ограничава заради частични ремонтни дейности на настилката.

Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват стриктно поставената сигнализация.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ - www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700/ 130-20.

Свързани статии
Катастрофа на "Тракия" затруднява движението към София Отново засилен трафик по пътищата по празниците около Съединението Километрична опашка за влизане в България на ГКПП-Капитан Андреево Катастрофа затвори АМ "Тракия" след Карнобат, за София отбиват през Петолъчката Отново километрично задръстване на входа на Бургас (Снимки) Задръствания отново затрудняват изходите в Бургас Задръстване отново мъчи Южното Черноморие ВиК авария затвори възлово кръстовище в Бургас Заловиха мигранти на АМ "Тракия", пътували към София Засилен трафик към морето, осем катастрофи на "Тракия" тази сутрин
Тагове
трафик тракия ремонти
Коментари

Още от последните новини