Рекорден брой новозаразени в Бургаско! Ръст във всички общини

Рекорден брой новозаразени в Бургаско! Ръст във всички общини - E-Burgas.com
В Камено новите заразени са 16 души

Рекорден брой новозразени с коронавирус през последното денонощие в Бургаския регион, отчитат от РЗИ. Новите случаи са 326, като във всички общини имам рязък скок на заболелите.

Най-много са в община Бургас – 207 случая. В Карнобат и Айтос са съответно 24 и 20, а в Камено и Поморие – 16 и 12. Най-малко са в община Малко Търново – двама. В Царево, Приморско и Сунгурларе са по 4 четири новите случаи.

В болница са настанени 15 души, два от които в тежко състояние. Починалите са трима души.

Ежедневно се извършват епидемиологични проучвания на регистрираните положителни случаи и се предприемат съответните противоепидемични мерки.

Свързани статии
Девет общини в Бургаско без нито един случай на ковид, но смъртността не отстъпва 544 са новите случаи на ковид в страната, Бургас на второ място 15 нови случая на коронавирус в Бургас 552 са новите случаи на ковид, от днес част от мерките падат 41 са новите случаи на ковид в Бургас, двама са починали 6728 пребориха коронавируса за едно денонощие, 535 са новите случаи Половината област без нито един случай на ковид, за първи път и без починали Четирима души починаха от ковид в Бургаско, само три са общините без нови случаи 65 са новозаразените в Бургас, 750 в страната 753 са новите случаи на ковид, 37 в област Бургас
Тагове
коронавирус
Коментари

Още от последните новини