Рекорден брой новозаразени в Бургаско! Ръст във всички общини

Рекорден брой новозаразени в Бургаско! Ръст във всички общини - E-Burgas.com
В Камено новите заразени са 16 души

Рекорден брой новозразени с коронавирус през последното денонощие в Бургаския регион, отчитат от РЗИ. Новите случаи са 326, като във всички общини имам рязък скок на заболелите.

Най-много са в община Бургас – 207 случая. В Карнобат и Айтос са съответно 24 и 20, а в Камено и Поморие – 16 и 12. Най-малко са в община Малко Търново – двама. В Царево, Приморско и Сунгурларе са по 4 четири новите случаи.

В болница са настанени 15 души, два от които в тежко състояние. Починалите са трима души.

Ежедневно се извършват епидемиологични проучвания на регистрираните положителни случаи и се предприемат съответните противоепидемични мерки.

Свързани статии
903 са новозаразените с ковид за последното денонощие Ангел Кунчев: Трябва да вземем мерки сега, за да не пълним пак болниците 643 са новите случаи на коронавирус 435 са новозаразените с ковид у нас Вирусолог: Коронавирусът не изчезва, продължава да мутира 321 са новозаразените с коронавирус Проф. Христова за ковид: Най-страшното вече е зад гърба ни Новите случаи на ковид у нас отново надхвърлиха 2000 БАН: Броят на заразените е 4-5 пъти по-голям от регистрираните Ето кога сваляме маските
Тагове
коронавирус
Коментари

Още от последните новини