Прокуратурата пак отива на Алепу

Прокуратурата пак отива на Алепу - E-Burgas.com

Окръжна прокуратура – Бургас се самосезира по журналистически материали и разпореди незабавна проверка, която да установи осъществено ли е незаконно изхвърляне на строителни и други отпадъци край Шофьорския плаж на Алепу. Данни за такива нарушения са посочени в медийни публикации, датиращи от 09.07.2020 г.

Проверката е възложена и трябва да бъде осъществена от РИОСВ – Бургас и Община Созопол. В нейния ход ще бъдат проверени цялата налична документация и всички предприети действия, касаещи посочените в публикациите данни.

Крайният срок за извършване на проверката е до 15 юли.

Свързани статии
Официално: "Подпорната стена" на Алепу е незаконна Изслушват Гешев днес, една от темите в доклада му е строителството по Черноморието Нови нарушения в разрешението за строеж на „Алепу“ Съдът решава законна ли е "подпорната стена" на Алепу Започнаха обвиненията по казуса „Алепу“ Установиха множество нарушения в Росенец, Буджака и Обзор Протестиращи отидоха на плаж пред "подпорната стена" на Алепу Граждани се стягат и за масово плажуване край подпорната стена на Алепу Съдът отложи делото за строежа на Алепу Съдът в Бургас решава за строителството на Алепу
Тагове
алепу скандален строеж шофьорски плаж
Коментари

Още от последните новини