Прокуратурата пак отива на Алепу

Прокуратурата пак отива на Алепу - E-Burgas.com

Окръжна прокуратура – Бургас се самосезира по журналистически материали и разпореди незабавна проверка, която да установи осъществено ли е незаконно изхвърляне на строителни и други отпадъци край Шофьорския плаж на Алепу. Данни за такива нарушения са посочени в медийни публикации, датиращи от 09.07.2020 г.

Проверката е възложена и трябва да бъде осъществена от РИОСВ – Бургас и Община Созопол. В нейния ход ще бъдат проверени цялата налична документация и всички предприети действия, касаещи посочените в публикациите данни.

Крайният срок за извършване на проверката е до 15 юли.

Свързани статии
Започва събарянето на скандалния строеж на "Алепу", оставят само подпорната част Наградиха бургаски прокурори по казуса "Алепу" ВАС окончателно: Разрешителното за строежа в местността Алепу е нищожно Пожарна-кемпер заседна на дюните край Шофьорския плаж Мария Нейкова: Усещането за безнаказаност и отсъствие на институциите трябва да спре ВАП: Разрешението на строежа на Алепу е нищожно Продължават проверките на Алепу Служебният екоминистър: Искам да съборя строежа на Алепу, но нямам правомощия "Изправи се! Мутри вън!" искат Комисия за "Алепу" и къщата в Барселона Кметът на Бургас Димитър Николов и активът на ГЕРБ протестираха на Алепу (Видео)
Тагове
алепу скандален строеж шофьорски плаж
Коментари